Haberler

Şişli'de NARVAS Operasyonu: 3 Kişi Yakalandı, 6 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de uyuşturucuyla mücadele programı NARVAS kapsamında Kuştepe Mahallesi'nde yapılan dar alan denetiminde 3 kişi yakalandı ve bir şüpheliden 6 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Hasan YILDIRIM/İSTANBUL, ŞİŞLİ'de uyuşturucuyla mücadele programı NARVAS kapsamında Kuştepe Mahallesi'nde dar alan denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde haklarında arama kararı bulunan 3 kişi, yakalanırken, bir şüphelide de 6 gram uyuşturucu bulundu.

Şişli'de uyuşturucuyla mücadele programı NARVAS (Narkotik Veri Analiz Sistemi) kapsamında Kuştepe Mahallesi'nde 20.00 sıralarında Narkotik-Asayiş Dar Alan denetimi gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında mahallenin giriş çıkışlarında denetim noktaları oluşturuldu. Şüpheli araçlar ve kişiler durdurularak arandı. Kimlik kontrolleri yapıldı. Denetimlerde, araması bulunan 3 kişi ile 6 yoklama kaçağı yakalandı.  Bir şüphelide de 6 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Şişli Güvenlik Uyuşturucu İstanbul Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title