Haberler

Şirin Payzın'ın koronavirüs eleştirisine Bakan Koca'dan jet yanıt: Sizi iyi görünce zahmet vermedik

Güncelleme:

Gazeteci Şirin Payzın, İtalya dönüşünde Twitter'da paylaştığı mesajlarda, İstanbul Havalimanı'nda koronavirüs salgınına dair hiçbir önlem olmadığını iddia etti.. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şirin Payzın'ın eleştirilerine "Termal kamera taramasından geçişini buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile gazeteci Şirin Payzın arasındaki 'koronavirüs' mesajları sosyal medyanın gündemine oturdu. Gazeteci Şirin Payzın, İtalya'dan döndükten sonra İstanbul Havalimanı'nda koronavirüs salgınına dair hiçbir önlem olmadığını öne sürdü.

"İSTANBUL HAVAALANI'NDA ÖNLEM YOK"

Şirin Payzın, yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Havaalanı'nda Corona salgınına dair hiç bir önlem yok. İtalya'dan geliyorum. Salgında 3. ülke. Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli. Ekranda saçma sapan konuşanları dinleyip kelle paça yiyoruz bize bir şey olmaz mı diyor yönetenler?

AB ülkelerine girişte uçaktan çıkar çıkmaz özel giysileri ve termal tarayıcılarıyla görevliler karşılıyor. Herkese göz kontrolü yapıyorlar. İstanbul Havaalanı 'nda geçtim kontrolü, önlemi hatırlatan bir masa, işaret bile yok.

Bagaj bölümüne giderken bir kamera var. AB'de gibi görevlilerin gözünüze tutup taradığından değil. Fotoğraf makinesi gibi ama etrafında görevli yok? Kameranın gördüğünü kim görüyor? Başka yerden mi okunuyor kamera görüntüleri?"

"GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞABİLİRİZ"

Uçaktan indikten sonra havalimanındaki gözlemlerini sosyal medya hesabından paylaşan Şirin Payzın'a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi. Bakan Koca, Şirin Payzın'ın Twitter'daki mesajını alıntılayarak "Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik" mesajını paylaştı.

İşte o mesajlar:

Şirin Payzın'ın koronavirüs eleştirisine Bakan Koca'dan jet yanıt

Şirin Payzın'ın koronavirüs eleştirisine Bakan Koca'dan jet yanıt

Şirin Payzın'ın koronavirüs eleştirisine Bakan Koca'dan jet yanıt

Şirin Payzın'ın koronavirüs eleştirisine Bakan Koca'dan jet yanıt

Kaynak: Haberler.com / Güncel

fahrettin koca Şirin Payzın İstanbul İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title