Haberler

Sırbistan'da Antalyaspor Rüzgarı

Antalyaspor Cimnastik Takımı sporcularından Rüzgar Naz Bozkurt, Uluslararası Trhopy Novisad Yarışması'nda birincilik kürsüsüne çıktı.

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada, Sırbistan'ın Novisad kentinde düzenlenen Uluslararası Trhopy Novisad Yarışması'nda Antalyaspor sporcusu Rüzgar Naz Bozkurt'un hem altın madalyanın hem de kupanın sahibi olduğu bildirildi.

Rusya, Bulgaristan, İsrail, Macaristan, Hırvatistan gibi 15 ülkeden 20 kulübün sporcusunun turnuvaya katıldığını belirten Antalyaspor Cimnastik Takımı Antrenörü Merve Kahraman, yaklaşık 400 sporcunun mücadele ettiği yarışmada, Rüzgar Naz'ın birincilik kürsüsüne çıkmayı başardığını bildirdi.

Kahraman, "Ayrıca Ayşe Nisa Dağ da 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Ortaya koydukları başarılı performanstan dolayı onları gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Gelecek vaad eden bir takıma sahip olduklarını ve çok çalıştıklarının altını çizen Kahraman, "Katılmış olduğumuz tüm müsabakalarda sporcularımızın gayretiyle gelen başarılar sayesinde Antalyaspor bayrağını önce Türkiye'de sonrasında da Avrupa'da dalgalandırdık. Antalya'mıza daha nice başarılar getireceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Merve Kahraman Antalyaspor Rusya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title