Haberler

SIRA DIŞI filminin fragman ve afiş görseli yayınlandı!

Güncelleme:

Bu Kasım ayında bir genç kızın acımasız bir seri katille beden değiştirdiği farklı bir beden değiştirme filmi olan SIRA DIŞI ile korkmaya hazır olun.

17 yaşındaki Millie Kessler ( Kathryn Newton, Blockers, HBO'daki Big Little Lies), Blissfield Lisesi'nin kana susamış koridorlarında ve popüler grubun acımasızlığında hayatta kalmaya çalışmaktadır. Ama kasabanın kötülüğüyle nam salmış seri katili Butcher'ın (Vince Vaughn) en yeni hedefi haline geldiğinde lisedeki son yılı endişelerinin en önemsizi haline gelir.

Butcher'ın mistik antika hançeri Millie'yle birbirlerinin bedenlerinde uyanmalarına yol açar. Millie, değişimin kalıcı olmaması ve sonsuza dek orta yaşlı manyağın bedeninde mahkum kalmamak için 24 saat içinde bedenine geri dönmesi gerektiğini öğrenir. Tek sorun, artık Millie tüm şehrin hedefi haline gelmiş büyük bir psikopat gibi görünürken Buthcer da Millie gibi görünmektedir ve kan dökme arzusunu Mezunlar Partisi'ne taşımıştır.

Butcher, genç bir kızın bedeninde olmanın Mezunlar Partisi'ndeki küçük bir katliam eğlencesi için kusursuz bir kılıf olduğunu keşfederken, Millie de aşırı uyanık Nyla (Celeste O'Connor, Ghostbusters: Afterlife), mükemmel ötesi Joshua (Misha Osherovich, The Goldfinch) ve aşık olduğu Booker (Uriah Shelton, Enter the Warriors Gate) gibi birkaç arkadaşının yardımıyla zamana karşı yarışarak laneti geri çevirmeye çalışır.

Filmde ayrıca Alan Ruck (HBO'da Succession), Katie Finneran (TV'de Why Women Kill) ve Dana Drori (Hulu'da High Fidelity) rol alıyor.

Yazar/Yönetmen Christopher Landon'ın (Ölüm Günün Kutlu Olsun, the Paranormal Activity serisi) müthiş çarpık zihninden bir katil, bir lise son sınıf öğrencisi ve lisenin acımasız gerçeğini konu alan zifiri karanlık bir korku komedisi geliyor.

SIRA DIŞI filminin senaristleri Christopher Landon ve Michael Kennedy (Fox'da Bordertown), yapımcısı Jason Blum (Cadılar Bayramı, Görünmez Adam). Filmin yapımını Blumhouse Productions, Divide/Conquer iş birliğiyle gerçekleştiriyor. İdari yapımcılar Couper Samuelson ve Jeanette Volturno.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Christopher Landon Kathryn Newton Vince Vaughn Mahkum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title