Haberler

Eski otelin havuzu ölüm tuzağına dönüştü! Havlama seslerine gidenler, suya gömülmüş halde hayvan ölüleri buldu

Güncelleme:

Şile'de havlama seslerini kontrol etmek için 10 yıldır kullanılmayan eski otele giden hayvanseverler, suya gömülmüş halde çok sayıda köpek ve kedi ölüsü olduğunu fark etti. Korkunç manzarayla karşılaşan hayvanseverler durumu yetkililere bildirirken, ölüm tuzağına düşen kapalı havuza ilişkin önlem alınmasını istedi.

Şile'de, dün sabah saatlerinde, yaklaşık 10 yıl önce kapatılan 'Kuzey Yıldızı Otel'inin boş kalan binasının yakınından geçen hayvanseverler, içeriden gelen havlama seslerini kontrol etti.

Eski otelin havuzu ölüm tuzağına dönüştü! Havlama seslerine gidenler, suya gömülmüş halde hayvan ölüleri buldu

HAVLAMA SESLERİNE GİDİNCE KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTILAR

Hayvanseverler havlayan iki köpeğin, eski otelin kapalı havuzuna su içmek için girip mahsur kaldığını gördü. Bitkin düşen köpeklerden birini kurtaran hayvan severler diğerini alamayınca itfaiyeye haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri diğer köpeği de kurtardı. Havuzda suya gömülmüş çok sayıda köpek ve kedi ölüsü bulundu. Ölü köpekler arasında yavruların da olduğu görüldü.

BOŞALTILAN HAVUZDAN KÖPEK ÖLÜLERİ ÇIKARTILDI

Kurtarılan iki köpek tedavi edilmek üzere Şile Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü'ne götürüldü. Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de havuz boşaltıp köpek ölülerini çıkarttı. Ölen köpeklerin su içmek için indikleri havuzdan çıkamayıp öldükleri değerlendirilirken, polis olaya ilişkin soruşturma başlattı. Hayvanseverler yetkililerden binanın içindeki kapalı havuza ilişkin önlem alınmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şile Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

Mikail arman:

Sevgi,sabır.merhamet ve Îbadetin en yoğun olması gereken bu Mubarek Ramazan ayında hayvanlara yapilan bu zulüm ve katliam alçaklıktır.Hani hayvanlara zulmeden vicdansız cani psikopatlara hapis dahil ağır cezalar getirilecekti ! Nerede verilen sözler ?

48
7
yanıtYanıtla
Osman Güven:

Su varken düşmüş kalmışlar bence...

16
26
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title