Haberler

Silahlı Kavgaya Karışan Eski Belediye Başkanı Tutuklandı

Güncelleme:

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olaya karıştığı öne sürülen eski belediye başkanı Altunköse'de tutuklandı.

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Polisin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından, aralarında İmamoğlu Eski Belediye Başkanı Ak Partili Kadir Altunköse ve oğullarının da bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

ARALARINDA HUSUMET OLAN 2 AİLE KAVGA ETTİ

Kadir Altunköse, dün öğle saatlerinde beraberinde oğulları Muhammet ve Abdullah Altunköse, yeğeni Serdar Altunköse ve yakını Murat Eroğlu ile birlikte aralarında daha önceden husumet olduğu öne sürülen oto galericisi Faik Kurt'un İmamoğlu Oto Garı'ndaki işyerine gitti. İddiaya göre Kadir Altunköse ile Faik Kurt henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı ve tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Faik Kurt ile oğulları Hakan ve Taner Kurt, av tüfeği ve tabancayla rastgele etrafa ateş etti.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Muhammet Altunköse ile Murat Eroğlu'nun hafif yaralandığı kavgayı ayırmak için olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis kavgayı ayırıp Kadir Altunköse, oğlu Abdullah Altunköse, yeğeni Serdar Altunköse ile Faik Kurt ve oğulları Hakan ve Taner Kurt'u gözaltına aldı. Yaralı Muhammet Altunköse ile Murat Eroğlu ise götürüldükleri hastanede tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 8 kişi, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

AK PARTİ'YE GEÇİP SEÇİMİ KAYBETMİŞTİ

Tutuklananlar arasında yer alan Kadir Altunköse, 2009 yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den İmamoğlu belediye Başkanı seçildikten sonra AK Parti'ye geçmiş, aday olduğu 2014 seçimlerini ise kaybetmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Altunköse Ak Parti İmamoğlu Önemsiz Sıkıcı Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

MEHMET DOGAN:

KADİR ALTUNKÖSE İMAMOGLUNUN GERCEK BABASIDIR AQLLAHIM ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title