Haberler

Siirt'te kaçak elektrik kontrolü yapan enerji şirketi çalışanlarına saldırı: 2 gözaltı

Güncelleme:

Siirt'in Kurtalan ilçesinde kaçak elektrik kontrolü yapan iki enerji şirketi çalışanına iki şüpheli odun ve yumrukla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, şüphelileri jandarma ekipleri yakaladı.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde kaçak elektrik kontrolü yapan 2 enerji şirketi çalışanını darbeden 2 şüpheli, gözaltına alındı.

ODUN VE YUMRUKLA SALDIRDILAR

Kurtalan ilçesi İğdeli Köyü Yazılı mezrasında, daha önceki kaçak elektrik kullandığı için ceza yazılan N.K. ile F.K., kontrol için bölgeye giden enerji şirketinin 2 çalışanına odun ve yumrukla saldırdı. Darbedildikleri o anları cep telefonu kamerasıyla da görüntüleyen enerji şirketi çalışanları, şirket aracına binerek uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Yaralanan çalışanlar Kurtalan Devlet Hastanesi'ne giderek burada darp raporu aldı. Saldırıda bir çalışanın burnunun kırıldığı, diğerinin ise kaburgalarının zedelendiği doktorlar tarafından belirlendi. Şikayet üzerine N.K. ile F.K. isimli şüpheliler, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Jandarma Kurtalan Siirt Suç Jandarma Enerji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title