Haberler

Sıcaktan Eriyen Asfalt Tehlike Oluşturuyor

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde hava sıcaklığının 32 dereceye ulaşmasıyla kara yolundaki asfaltın erimesi, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hava sıcaklığının 32 dereceye ulaşmasıyla kara yolundaki asfaltın erimesi, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne çıkan asfalt yolda yaklaşık 200 metrelik bölümünde sıcak hava nedeniyle erime meydana geldi.

Yolun büyük bölümünde sıvı hale gelen asfalt nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Bazı araç sürücüleri, otomobillerine zift bulaştırmamak için yavaş ilerlerken, bazıları da ters şeritten ilerledi.

Taksi sürücüsü Kadir Çağlar havaların çok sıcak olduğunu ifade ederek, "Ramazan ayındaki bu sıcaklık ilk kez bu kadar yüksek çıktı. Eriyen asfalt ile bazı sürücüler ters şeritten ilerliyor, bu da tehlike arz ediyor. Hastane açıldığından bu güne burada taksicilik yapıyorum ve ilk kez bugün asfaltın eridiğini gördüm. Yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

Yolda yürüyen bir vatandaş ise ilk defa böyle bir sıcakla karşılaştıklarını söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kalemli Tavşanlı Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title