Haberler

Zabıta- Esnaf Kavgasında Kan Aktı: 1'i Ağır 7 Zabıta Yaralı

Güncelleme:

Bursa'da, zabıta ekipleriyle tezgahını kaldırmak istedikleri esnaf Sinan Özdemir arasında çıkan kavgada 1'i ağır, 7 zabıta yaralandı.

Bursa'da, vatandaşların şikayetleri üzerine uygulama yapan zabıta ekipleri, Sinan Özdemir'e ait yol üzerindeki seyyar tezgahı kaldırmak isterken arbede çıktı. Seyyar satıcı Özdemir, elindeki bıçakla zabıtalara saldırdı. Saldırıda kalbinden bıçaklanan 30 yaşındaki zabıta memuru Hüseyin Altın ile çeşitli yerlerinden yaralanan 6 zabıta memuru hastanede tedaviye alındı.

TEZGAHINI KALDIRMAK İSTEDİLER

Merkez Osmangazi İlçesi Santral Garaj Mahallesi'nde seyyar satıcılar olduğu şeklinde ihbar alan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri harekete geçti. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde saat ve parfüm satan Sinan Özdemir'e ait seyyar tezgahı kaldırmak isteyen zabıta ekipleri satıcının direnişiyle karşılaştılar.


ESNAF BIÇAK ÇEKTİ, ZABITA SOPA ÇIKARDI

Elindeki bıçakla direnen Sinan Özdemir, zabıta memurları tarafından sopalarla engellemek istedi.

1'İ AĞIR 7 ZABITA YARALI

Çıkan kavgada kendisini engellemek isteyen zabıta memuru Hüseyin Altın'ı kalbinin üzerinden iki kez bıçaklayarak ağır yaralayan Sinan Özdemir elindeki bıçağı sağa sola salladığı sırada zabıta memurları Ercan Kaymak, Emrah İmir, Ramazan Cengiz, Metin Yılmaz, Sinan Yılmaz ve Timur Erkal çeşitli yerlerinden yaralandılar.


ESNAF ÖNCE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ, SONRA GÖZALTINA ALINDI

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından zabıtaların sopalarla vurulması sonucu yaralanan Sinan Özdemir polis eşliğinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sinan Özdemir daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ağır yaralanan zabıta memuru Hüseyin Altın arkadaşları tarafından zabıta aracıyla yakında bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Hüseyin Altın ameliyata alındı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay anı cep telefonuyla görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Altın Sinan Özdemir Osmangazi Yaşam Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500

Yorumlar (24)

yusuf:

kardeşim bırakın seyyar satıcılarda işini yapsın adamlar hırsızlık mı yapıtlarda üstlerine gidiyorsunuz namusuyla şerefiyle çalıyorlar kimse kusura bakmasın sayın zabıta madem denetim yapacaksanız gidip büyük esnafla uğrasın görün o zaman neler döndüğünü

20
5
yanıtYanıtla
Vatandaş2:

Seyyar satıcı ekmeğinin peşinde onu anladık da zabıtanın elinde sopanın ne işi var? Kavgaya mı gidiyorlar yoksa terör mü bunlar?

19
6
yanıtYanıtla
bursa:

Salak salak bilmeden yorum yapan gerizekalılar. arkadaş görevini yapıyor zaten burasını bilen bilir her türlü pisliklerin olduğu bir yer ayrıca bıçak vuran şerefsizin de 8 kere bıçaklı yaralamadan sabıkası olduğu gibi 3 ay önce de ablasını bıçaklıyor ayrıca olay anında da uyuşturucu hap içtiği için gözü hiç bir şeyi görmüyor. yok rüşvettir yok bilmem nedir yiyenin de yedirenin de Allah belasını versin

15
6
yanıtYanıtla
McysMobil-IOS:

Arkadaşlar bende esnafım bunların çoğu rüşvetci ve yalakacı karşılarında efendi gibi duranı hiç sevmezler

17
4
yanıtYanıtla
nekoMobil-ANDROID:

işportacı demek hiç bir vergi vermeden ülkenin tüm imkanlarından yararlanan insan demektir vergi veren işyeri sahiplerinin emeğinini çalan demektir.

9
8
yanıtYanıtla
tommas:

türkiyenin hali. alanyada son üç yıldır zabıta belediye esnafın anasını ağlattı. turizmde işde yok her gün ceza yazıyorlar . az jkaldı buradada bı kac zabıta meftaa olacak

9
7
yanıtYanıtla
Gökhan:

Memlekette işmivar seyyaralaf ediyorsunuz onlarında zapıta alın

11
4
yanıtYanıtla
Devlet büyüklerimiz lütfen buna dur dey:

Zabıtanın bir eli yagda bir eli balda adamlar akşama kadar vatandaşın alın teri ile alınan araclar ile olta atıyor nasılsa maaşlar tıkır tıkır işliyor işsiz klma dertleri yok dayamışlar sırtlarını devlete ya otekiler nasıl para kazansız hırsızlıkmı yapsın

10
4
yanıtYanıtla
Halk:

Kardeşim yedirmezsen böyle olur işte zabıta bunlr yemeyi sever.

13
1
yanıtYanıtla
Zabita:

Böyle pervasizca yorum yapıyorsunuz inşallah siz daha beter olursunuz zabıta kanunu uyguluyor seyyar yasak bilmiyonuzmu ki boş boş konuşuyorsunuz böyle bıçak silah çekenler var kendini korumak için sopa çıkarsa ne olacak

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title