Haberler

Seyhan Rotary Kulübünü gururlandıran tablo

Güncelleme:

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci, Seyhan Rotary Kulübü'nün 20 yıl önce yaptırdığı liseyi ziyaret etti.


Adana'da 1996 yılında Seyhan Rotary Kulübü tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına bağışlanan Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, eğitim alanındaki başarılarının yanı sıra sosyal ve sportif aktiviteleriyle kulüp üyelerinin gururu olmaya devam ediyor.

Bin 20 öğrencinin eğitim-öğretime devam ettiği 36 derslikli Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan İnci'yi konuk etti. Ziyarette, okulun yapımında büyük emeği bulunan Seyhan Rotary Kulübü eski başkanlarından Halil Avcı ve Necmi Özcanlı ile çok sayıda kulüp üyesi de hazır bulundu. Bölge Guvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan İnci'ye okulun yapım aşamasıyla ilgili bilgiler veren Halil Avcı, okulun yapıldığı dönemde kulübün sadece 52 üyesi bulunduğunu söyledi. Avcı, eğitim kalitesi ve başarısı ile Adana'da örnek eğitim kurumlarından biri haline gelen Seyhan Rotary Anadolu Lisesi'nin açılışının 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından yapıldığını da ifade etti.

ATIK MADDELERDEN EL SANATLARI SERGİSİ

İnci çifti ve beraberindekiler, daha sonra okul öğrencileri tarafından atık maddeler kullanılarak hazırlanan "Heykel ve El Sanatları Eserleri Sergisi"ni gezdi. Ardından öğrenciler, kadının toplum içindeki yerinin daha ileriye taşınmasını hedefleyen "He For She" projesi ile ilgili bir sunum yaptı. Okul gezisi, yine 5 yıl önce Seyhan Rotary Kulübü tarafından yaptırılan kapalı spor salonu ile devam etti.

DESTEK DEVAM EDECEK

Seyhan Rotary Kulübü 2016/2017 Dönem Başkanı İbrahim Tekin, okula onlarca başkanın her birinin büyük katkıları olduğunu belirterek, kulübün okula desteklerinin süreceğini ifade etti.

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci de, bölgede böyle başka bir projenin olmadığını belirterek, Seyhan Rotary Kulübü'nü tebrik etti ve ileride yapılacak projeler konusunda destek sözü verdi.

SOSYAL VE SPORTİF FAALİYETTE DE AKTİF

Gelişmiş derslikleri, laboratuvarları, spor salonu ile dikkat çeken Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, eğitimin yanı sıra sosyal ve sportif aktivitelerdeki başarısıyla da kulüp üyelerinin gururu olmayı sürdürüyor. Kulüp üyelerinin zaman zaman seminerler vererek öğrencilere meslekleri tanıttığı okulun spor salonu, 24 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Seyhan Rotary Kulübü Satranç Turnuvası'na da ev sahipliği yapıyor. Her yıl ortalama 750 sporcunun katıldığı turnuva, Adana'da satranç sporunun gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Adana'da 12 bin 500'e ulaşan lisanslı satranç sporcusu sayısı, turnuvanın da katkısıyla her geçen yıl artmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title