Haberler

Serkan Balbal Kimdir ve Kaç Yaşında?

Güncelleme:

Tanık olduğu, havaalanında yaşanan tartışmayı katıldığı TV programında anlatan oyuncu Serkan Balbal kimdir? Serkan Balbal kaç yaşında ve eşi kim?

Serkan Balbal, tanık olduğu, havaalanı çalışanına yönelik sözlü saldırıyı katıldığı TV programında anlattı. Peki, Serkan Balbal nereli ve kimdir? Serkan Balbal hakkında tüm gelişmeler haberimizde…

SERKAN BALBAL KİMDİR?

Oyuncu Balbal, 10 Kasım 1985 tarihinde dünyaya geldi. Çocuklar Duymasın dizisi ve Çanakkale 1915 sinema filminde rol oynadı. 2012 yılında İsmail Baki Tv televizyon programında koordinasyon, Dersimiz Atatürk, 3 Harfliler: Marid, Adım Bayram Bayram ve Çanakkale 1915'te yapımcı olarak görev yaptı.

Serkan Balbal Kimdir?

Örümcek Yapım'ın kurucusu ve sahibi olan Serkan Balbal, Burhan Felek Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur. Ayrıca Etiler'de bir işletmesi bulunuyor.

SİNEM ÖZTÜRK İLE EVLENDİ

Oyuncu, 2008 yılında oyuncu Sinem Öztürk ile evlendi ancak 2010 yılında son bulmuştur. 2015 yılında ise Sabanur Kıraç ile evlendi. Bu evlilikten Ata adında bir oğlu dünyaya geldi.

Serkan Balbal Kimdir?Eşi Sabanur Kıraç, Ata ve Serkan Balbal

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Serkan Balbal 10 Kasım Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title