Haberler

Serik'ten Ankara Çıkarması

Serik Kaymakamı Selami Altınok, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Başkan Yardımcısı Sedat Karagöz, İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Teker, Kadriye Belediye Başkanı Hüseyin Kantoz, Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu, Çandır Belediye Başkanı Cahit Öztürk, Karadayı Belediye Başkanı Ömer Gürler, Belkıs Belediye Başkanı Hümmet Mert'ten Oluşan Bir Heyet, Ankara'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu.

Serik Kaymakamı Selami Altınok, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Başkan Yardımcısı Sedat Karagöz, İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Teker, Kadriye Belediye Başkanı Hüseyin Kantoz, Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu, Çandır Belediye Başkanı Cahit Öztürk, Karadayı Belediye Başkanı Ömer Gürler, Belkıs Belediye Başkanı Hümmet Mert'ten oluşan bir heyet, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Serik heyetinin Ankara'da yaptığı temaslarla ilgili AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, geziyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Serik'le ilgili projeleri ve çalışmaları anlatmak için Ankara'ya gittiklerini anlatan Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'le birer görüşme yaptıklarını söyledi. Adalet Bakanı'nı tebrik ettiklerini anlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "Adalet Bakanımız Mehmet Ali Şahin, Serik için yeni bir adliye binası yapılması talebine

olumlu cevap verdi. Bakanımız adliye binası için bir yer tahsis edilmesi durumunda yeni binanın çalışmalarına hemen başlanacağını ve Serik Adliye binası yapımının yatırım programına alınacağı sözünü verdi."

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı da ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: "Ziyarette Kaymakamımız Selami Altınok, Bakan Günay'dan Aspendos Kalesi'nin bakım ve onarımını içeren restorasyonla ilgili bir talepte bulundu. Bakan Günay da bu talebi olumlu bularak değerlendirmeye aldı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantı sonunda Bakan Günay önümüzdeki günlerde Antalya'ya gelerek bölgeyi ziyaret edeceğini ve gerekli

incelemelerde bulunacağını ifade etti."

(MA-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title