Haberler

'Şehrin Her Noktasına Ulaşıyoruz'

Güncelleme:

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde Birim Amirleri ile bir araya geldi.

Başkan Sipahioğlu, ilk olarak Birim Amirleri ile Dinek Mahallesi'nde yapımı devam eden açık hava tiyatrosu çalışmalarını inceledi. Alt ve üst yapı çalışmalarının sürdürüldüğü bölgelerde de incelemelerde bulunan Sipahioğlu, Sugözü, Tepe ve Güllerpınarı Mahallesi'nde devam eden çalışmaları da denetledi. İnceleme gezisi sonrası bir açıklama yapan Başkan Sipahioğlu, şehrin her noktasında insanların mutluluğunu sağlamak için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, yol ve altyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal alanlarda oluşturduklarını söyledi. Başkan Sipahioğlu, 'Bu amaçla Sugözü ve Tepe Mahallesi'nde iki adet parkı hizmete sunduk. Sosyal ve kültürel amaçlı parklar gençlerimizin, çocuklarımızın ve o bölgede hayatlarını sürdüren halkımızın faydalanabileceği donatılara sahip' dedi.

Başkan Sipahioğlu, Sugözü , Kütürüp ve Tepe Mahallerini kapsayan 20 metre genişliğindeki imar yolunun Ramazan ayı içerisinde asfaltlanacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Sipahioğlu Alanya Dinek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title