Haberler

Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Güncelleme:

Manisa'da, şehit askerler ve Gaziantep'te hayatını kaybeden vatandaşlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Manisa'da, son günlerde yaşanan terör saldırısı sonucu şehit düşen asker ve Gaziantep'te hayatını kaybeden vatandaşlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkü Ocakları tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazı öğle namazının ardından Hatuniye Camii'nde kılındı. Cami İmamı Hayrettin Çoban'ın kıldırdığı gıyabi cenaze namazına CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, CHP Merkez İlçe Başkanı Engin Uzun, MHP Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papaççuoğlu, Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Cami İmamı Hayrettin Çoban, Ülkü Ocakları üyeleri tarafından şehitler için okunan hatimin duasını yaptı. Daha sonra temsili şehidin tabutunu tekbirler eşliğinde omuzlara alan vatandaşlar, cenaze aracına kadar taşıdı. Gazetecilere bir açıklama yapan Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, "Bu acının şehri, bölgesi olmaz. Bu acı Türk milletinin ortak bir acısıdır. Bize destek veren bütün sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Gıyabi cenaze namazıyla şehitlerimizin acısı paylaştık. Yaptığımız hatimle şehitlerimizin ruhlarını Kur'an ile yad etmek istedik. Son yaşanan olaylarla birlikte artık ülkemiz kelimelerin yetersiz kaldığı durumlardan geçiyor. Artık bu tür olayların bir daha yaşanmasını istemiyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalan acılı ailelerine de Allah'tan sabır diliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Enöz Engin Uzun Özgür Özel Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
title