Haberler

Şehit Polis Memuru Mustafa Yaşar'ın Cenazesi Toprağa Verildi (2)

Görüntü Dökümü : -Şehit polis memuru Mustafa Yaşar'ın cenaze namazının kılınması ve helallik alınması -Şehit cenazesini taşınması -Şehit Mustafa Yaşar'ın fotoğrafı -Tekbir ve slogan -Slogan atan kadınlar Şırnak'ta polisleri taşıyan zırhlı servis aracına teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Yaşar'ın (36) cenazesi memleketi Çorum'un Ortaköy ilçesinde toprağa verildi.

Görüntü Dökümü :

-Şehit polis memuru Mustafa Yaşar'ın cenaze namazının kılınması ve helallik alınması

-Şehit cenazesini taşınması

-Şehit Mustafa Yaşar'ın fotoğrafı

-Tekbir ve slogan

-Slogan atan kadınlar

Şırnak'ta polisleri taşıyan zırhlı servis aracına teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Yaşar'ın (36) cenazesi memleketi Çorum'un Ortaköy ilçesinde toprağa verildi.

Şırnak'taki törenin ardından dün uçakla Merzifon Havaalanına, buradan da karayoluyla Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesindeki babaevine getirilen şehidin naaşı, burada bekletilen belediyeye ait cenaze işlemlerinin yapıldığı araca konuldu. Şehit polis memuru Mustafa Yaşar'ın naaşı, helallik alınmasının ardından belediyeye meydanına götürüldü.

Burada düzenlenen törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Ahmet Kara, TBMM İdare Amirleri Salim Uslu ve Tufan Köse, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, Çorum Garnizon Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri ve mülki erkan katıldı.

Tekbirlerin getirildiği ve terör örgütünü lanetleyen sloganların atıldığı törende, polis memuru Yaşar'ın öz geçmişi okundu.

Şehidin eşi Rüveyda Yaşar ile annesi Adalet Yaşar, meydanda kurulan çadırın önünde töreni izledi. Şehidin Erzurum'da polis olan ağabeyi Alparslan Yaşar ile diğer ağabeyi Süleyman Yaşar'ın törende metanetli oldukları gözlendi.

İl Müftüsü Ahmet Akın'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Yaşar'ın naaşı, belde mezarlığında toprağa verildi.

Şırnak'ta önceki gün akşam saatlerinde teröristlerce polisleri taşıyan zırhlı servis aracına düzenlenen roketli saldırıda 2 polis şehit olmuş, 10 polis memuru da yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Yaşar Mustafa Yaşar Şırnak Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title