Haberler

Sedat Peker'in evine silahlı saldırı düzenlendi

Güncelleme:

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve yurt dışından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Sedat Peker'in İstanbul'daki evine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda evdeki görevlilerden birine 3 kurşun isabet etti.

Geçen yılın mayıs ayından bu yana sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Sedat Peker'in "Tek mal varlığım" İstanbul Beykoz'daki evine kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

BİR ANDA ATEŞ ETMEYE BAŞLADI

Saldırı, sabah 09.30'da gerçekleşti. Evin önüne iki araç geldi. Bir araç uzakta beklerken, yakına gelen aracın camı açıldı. Eve Sedat Peker'in bilgisi dahilinde geldiğini söyleyen kişi görevlilerin kendisine yaklaşması üzerine arabanın içinden ateş etmeye başladı. Evdeki görevli Yılmaz Günay'a 3 kurşun isabet etti.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Saldırıda Peker'in yakın adamlarından olduğu iddia edilen Yılmaz Günay üç kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılan Günay'ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

EKİPLERİN ÜZERİNDE DURDUĞU İHTİMAL

Olayı soruşturan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırının Yılmaz Günay ile arasında sorun olan kişilerce gerçekleştirildiğini değerlendiriyor.

EVİ 6 KİŞİ KORUYOR

Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Ic Minnak:

Susurluk kazasinin oncesindeki Turkiye'ye hos geldiniz.

92
19
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

bu ülkeye neden gelmediği belli

32
1
yanıtYanıtla
Hayri :

Adama neden sıktınız turkiye şu anda mafya yasaları ile iç içe her kez komplo teorisyeni oldu mesela sedat kendiside yaptırmış olabilir veya karşı taraf gözdağı için yapmış olabilir ikisin ide devlet çözmek zorunda çözer mi ben emin değilim

11
15
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sedat pekerin basina 25 milyon dolar ödül kondugu hem kendisi ve yakinindakiler tarafindan söyleniyor bence evine yapilan bu saldirida pekere bir mesaj olabilir pislige bulasan birilerinin kesenin agzini actigi birilerininde internet baglantisini kesmek icin siyasi adim attigi söyleniyor peki gocunacak bir sey yoksa neden korkuyorlar.

16
1
yanıtYanıtla
Basin:

:)) ev onun değil artık.

yanıt0
yanıt0
Kurt bey:

Tes tık verenler hayirdi karnınız neden ağırdı.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title