Haberler

İddianame hazır! Suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Güncelleme:

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker hakkında, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame hazırlandı. İddianamede, Peker'in, 2021 yılında baskın yapılan evinde ateşli silah ve mermi bulundurduğu gerekçesiyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve 30 günden 100 güne kadar adli para cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in İstanbul Beykoz'daki evine, 9 Nisan 2021 tarihinde operasyon düzenlemişti. Yürütülen soruşturma sonucunda Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Peker'in evinde bir adet silah ve mermiler bulunduğu belirtildi.

PEKER HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Evinde bulunan bir adet ateşli silah ve mutat sayıdaki mermiler nedeniyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve 30 günden 100 güne kadar adli para cezası ile cezalandırılması talep edilen ve yurt dışında olan Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

BASIN DANIŞMANI EMRE OLUR TUTUKLANDI

Arnavutluk'ta gözaltına alınan suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur, İnterpol tarafından teslim alınarak geçen pazar günü Türkiye'ye getirilmişti. Olur, dün emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilmişti. Savcılıktaki ifadesinin ardından Olur, tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilirken hakimlikçe "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçundan tutuklandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Sedat Peker Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Hayri :

evde silah bulundurulması çok sakıncalı sırf bun yuzden bile kırmızı mavi sarı hatta rengarenk bir bulten bile çıkartılabilir

28
4
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Nasıl yani daha yeni mi çıkarıldı yakalama kararı.

10
9
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Cok Erken Degilmi? Hele Bir Otuz Yil Gecsin Adam Elinde Bastonuyla Türkiye Teslim Olmaya Hazirim Der

9
7
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

kime göre neye göre Türkiyedeyken malum çevrelerce Türklük gönül elçisi deniliyordu.Demekki söyledikleri kanıtlı deliller birilerinin yargılanmasına sebep olacak

7
1
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Devlet bu adamin pesinde kosarak boyle kucuk suclar ile cezalandirmak istemesi dusundurucu..Bir cok evde silahlar, mermiler var..Ama memleket meselesi olmuyor..Baska delil yoksa neden buyutuluyor ? Yaptiklari buyuk suclar ise, neden basite indirgeniyor ? Amac kamuoyunun gazini almak mi ?

5
0
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

BAŞKA TÜRLÜ BAŞ EDEMEYECEKLER.

2
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Sedat Peker' in evinde silah bulunması, Peynir üretilen imalathanede sütün bulunması gibi bir olay.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title