Haberler

Savcı Sarıkaya Soruları Yanıtsız Bıraktı

*akşam saatlerinde dosyaya yeni görevlendirilen savcı İsmail Işık adliyeye geldi.

*akşam saatlerinde dosyaya yeni görevlendirilen savcı İsmail Işık adliyeye geldi. Işık yaklaşık 1 saat savcı Sadrettin Sarıkaya ile baş başa görüştü. Sarıkaya'nın yeni savcı Işık'a soruşturma dosyasını devrettiği öğrenildi.

*Dosya devir işlemlerinin ardından Sarıkaya, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ait sivil polis aracı ile adliyeden ayrıldı. Sarıkaya gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Haber: Selahattin GÜNDAY ? Kamera: Hasan Yıldırım / İstanbul DHA

KCK soruşturması kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile birlikte 5 MİT mensubunun ifadeye çağrılmasının ardından bugün de Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde hareketli saatler yaşandı. İlk olarak öğleden sonra Fidan'ı ifadeye çağıran savcı Sadrettin Sarıkaya'nın KCK soruşturması dosyasındaki görevinden alındığı öğrenildi. Dosyaya Sarıkaya'nın yerine savcılar İsmail Işık ve Adem Özcan görevlendirildi.

YENİ KCK SAVCISI ADLİYEYE GELDİ, SARIKAYA'DAN DOSYAYI DEVRALDI

Akşam saatlerinde dosyaya yeni görevlendirilen savcı İsmail Işık adliyeye geldi. Işık, yaklaşık 1 saat savcı Sadrettin Sarıkaya ile baş başa görüştü. Sarıkaya'nın yeni savcı Işık'a soruşturma dosyasını devrettiği öğrenildi.

SARIKAYA 'SORULARI YANITSIZ' BIRAKTI

Dosya devir işlemlerinin ardından Sarıkaya, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ait sivil polis aracı ile adliyeden ayrıldı. Hızlı adımlarla adliyeden ayrılan Sarıkaya gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sadrettin Sarıkaya Ferhat Sarıkaya Hakan Fidan İsmail Işık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title