Haberler

Şanlıurfa'da Arazi Anlaşmazlığından Çıkan Kavgada 2 Kardeş Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Öztürk (26) ile kardeşi İzzettin Emirsoy (23) yaşamlarını yitirdi. Olay, Harran ilçesinde meydana geldi.

ŞANLIURFA'da, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Öztürk (26) ile kardeşi İzzettin Emirsoy (23) yaşamlarını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde, Harran ilçesi Aydıncık Mahallesi'nde meydana geldi. Akraba 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, iki tarafın da yakınlarının dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tüfeklerden çıkan saçmaların isabet ettiği Ali Öztürk ile bir süre önce soyadını değiştirdiği belirtilen kardeşi İzzetin Emirsoy yaralandı.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından Harran Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Ali Öztürk ve kardeşi İzzetin Emirsoy kurtarılamadı. İki kardeşin cesetleri, otopsi için adli tıp kurumunun morguna kaldırıldı. Jandarma, olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Öztürk Şanlıurfa Harran Olaylar Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title