Haberler

Şanlıurfa'da 7 katlı binanın çökme anı kamerada

Güncelleme:

Şanlıurfa'da depremde ağır hasar alan 7 katlı bina, büyük bir gürültüyle çöktü. Binanın çökme görüntülere anbean kameralara yansıdı. Ağır hasarlı olduğu için daha önce boşaltılan binadan bir kişi yaralı olarak çıkarıldı, enkazdan ses gelmesi üzerine arama kurtarma çalışmalarına da vakit kaybedilmeden başlandı.

Şanlıurfa merkez Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan ve Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde ağır hasar alan 7 katlı bir bina çöktü.

ÇÖKME ANI KAMERADA

7 katlı binanın çöktüğü anlar kameraya anbean yansıdı. Binanın büyük bir gürültüyle çökmesinin ardından ortalığı toz bulutu kaplarken, görüntülerde trafiğin aktığı görüldü.

Şanlıurfa'da 7 katlı binanın çökme anı kamerada

ENKAZDAN SES ALINDI

Bir kişinin yaralı çıkarıldığı enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Ağır hasarlı olduğu için boşaltılan bir binaydı. Enkazdan ses alındı, çalışmalar sürüyor." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Şanlıurfa Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (6)

uCube :

Arkadaş bina ağır hasarlı olduğu halde, trafiği kullanıma açmışlar bina yıkılmadan. Onuda geçtim, binanın yıkılacağını bile bile içine girip oturmakta intihar etmek ile aynıdır. Ağır hasarlı dedilerse, mühürlenmeli ve çevresi kapatılmalı. ;))

60
2
yanıtYanıtla
Harun Sarı:

Afad açıklama yaptı hasarlı binalara girilmesin dedi belediye emniyet neden tedbir almıyor, yazık değilmi içeride kalan kardeşlerimize ve yoldan geçen araçlar insanlar, yapmayın kural neyse uyalım

37
13
yanıtYanıtla
Serkan Ferit:

Seçim vakti kimin aklına önlem alalım gelirki. Gelin dolaşın bütün ağır hasarlı binaları sadece bir şerit çekilmiş. Yarın öbür gün madde bağımlısı olanların yuvası haline gelecek bu binalar.

27
18
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Rabbim bizleri büyük bir imtihana tabi tutuyor ona geri döneceğiz bizler ne zamandır ibadetlerimizi aksattık Allahı unuttuk böyle sınanıyoruz.

2
1
yanıtYanıtla
Unsal Uyanik:

Allah korumuş

0
0
yanıtYanıtla
İsmail TAŞ:

Benim görüşüme göre burada kırmızı ışıkta bekleyen bazı sabırsız sürücüler kornaya bastılarsa sürekli, ses şiddeti ile yıkılmış olabilir. daha önce ses ile gerçekleştirilen kontrollü yıkımları biliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title