Haberler

Sanem Çelik Ekranlara Bir Litre Gözyaşı ile Dönüyor! İşte İlk Fragman

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayına başlayacak yönetmenliğini Serhan Şahin'in üstlendiği Bir Litre Gözyaşı dizi 7 Ekim Pazar günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Yapımını Med Yapım ve Mf Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun bulunduğu Kanal D'nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı dizisi başlıyor. Peki, Bir Litre Gözyaşı dizisinin ilk fragmanında neler oldu, dizinin konusu ne işte ayrıntılar..

BİR LİTRE GÖZYAŞI KONUSU NEDİR?

Bir Litre Gözyaşı dizisi gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Yayınlanan ilk tanıtımında fırın işleten ile Tolga Tekin'in kızı Cihan karakterini canlandıran Miray Daner'e beyin küçülmesi teşhisi konuyor. Annesi ve babası bu teşhisle yıkılıyor. Ayrıca Cihan üniversiteyi kazanıyor ve hastalığın belirtileri arasında, koordinasyon bozukluğu, dengesiz yürüme, düzgün yazamama ve konuşmada bozulma var. Ayrıca bu hastalığın bilinen bir tedavisi yok.

Sanem Çelik Ekranlara Bir Litre Gözyaşı ile Dönüyor! İşte İlk Fragman

BİR LİTRE GÖZYAŞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yönetmenliğini Serhan Şahin'in üstlendiği Med Yapım- Mf Yapım ortaklığındayayın hayatına başlayan Bir Litre Gözyaşı dizisinin senaristliğini Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen yapıyor. İlk tanıtımı ile merak uyandıran Bir Litre Gözyaşı dizisi 7 Ekim Pazar günü saat 20.00'de ekranlarında olacak.

BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCULARI KİMLER?

Sanem Çelik Ekranlara Bir Litre Gözyaşı ile Dönüyor! İşte İlk FragmanSanem Çelik

Sanem Çelik Ekranlara Bir Litre Gözyaşı ile Dönüyor! İşte İlk FragmanTolga Tekin

Sanem Çelik Ekranlara Bir Litre Gözyaşı ile Dönüyor! İşte İlk FragmanMiray Daner

Sanem Çelik Ekranlara Bir Litre Gözyaşı ile Dönüyor! İşte İlk FragmanMert Yazıcıoğlu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bir Litre Gözyaşı Sanem Çelik Kanal D Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title