Haberler

Sancaktepe'nin Yıldızları Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

Sancaktepe'de okulları adına ülke genelinde spor dalında derece alanlar kahvaltıda bir araya geldi.


Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Sancaktepe Belediyesinin katkıları ile düzenlediği kahvaltıya Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Cankatar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, derece alan öğrenciler ve öğrencilerin okul müdürleri katıldı.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan yaptığı kısa konuşmada, ilçe genelinde sadece sporda değil diğer branşlarda da başarılarının her geçen gün artığını söyledi. Konuşmasına öğrencileri tebrik ederek başlayan Kaymakam Özcan,"altyapıya verilen önemin bu başarılarda payı çok büyük, Sayın Belediye Başkanımız İsmail Erdem her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Okullarımızın fiziki imkanları ne kadar iyi olursa başarılarda o derece artıyor. Bu tarz dereceye girenlere, yarışmalara katılanlara destek olmak lazım" dedi. Kaymakam Özcan konuşmasını derece alan öğrencileri tekrar tebrik ederek bitirdi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise yaptığı konuşmada öğrencileri tebrik etti. İlçe genelinde sadece okulların değil kulüplerinde başarılar elde ettiğini söyledi. İlçe genelinde spora yapılan yatırımları değinen Başkan Erdem,"Başarıların gelebilmesi için çalışmak lazım. Çalışabilecek ortam lazım. Bizim görevimiz bu ortamları size sağlamaya çalışmak "dedi. Başkan Erdem, konuşmasını öğrencileri tebrik ederek bitirdi.

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu öğrencileri tebrik ederek başladığı konuşmasında"Sizleri hepinizi tek tek tebrik etmiştik. Bu günde istedik ki kahvaltıda bir araya gelelim ve sizlere bir kez daha teşekkür edelim. Okullarımız adına girdiğiniz yarışmalarda güzel başarılar elde ettiniz. İlçemizde gerek kulüpleri adına, gerekse ferdi girdikleri yarışmalarda bir çok derece almış öğrencilerimiz var. İlçe genelinde artık bir çok konuda dereceler elde ediliyor. Bu konuda en büyük destekçimiz Sayın Kaymakamımız Feyzullah Özcan ve Sayın Belediye Başkanımız İsmail Erdem beye de çok teşekkür ediyorum. Siz bir birinden kıymetli öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum "dedi.

Kahvaltı sonunda, günün anısına öğrencilere birer küçük hediye verildi. Hediyeleri öğrencilere Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem birlikte verdiler. Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu"işadamı Nurettin Mengükan'a öğrencilerimiz için hazırlattığı MP3'ler için teşekkür ederiz" dedi. Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Aydoğdu Feyzullah Özcan İsmail Erdem Sancaktepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title