Haberler

Salon'da Bu Hafta

Güncelleme:

Oyun Salonu: Özel Kadınlar Listesi'nde Son İki Oyun

21 Aralık Pazartesi, 20.30

Özel hayat sınırlarının gittikçe inceldiği, insanların şöhret olmak için mahremiyet kavramını hiçe saydığı günümüz dünyasının kırık aşk hikâyeleri üzerinde duran, Mam'art'ın sahnelediği Özel Kadınlar Listesi'ni Salon'da izlemek için son iki hafta. Oyun, hayatla ilgili tercihlerimizi bir kez daha gözden geçirmemizi sağlarken, insanların modern çağda ne kadar vahşileşebileceğinin de altını çiziyor.

Günümüz hastalığı 'şöhret' kavramını irdeleyen, Özel Kadınlar Listesi, Neil La Bute (yazan), Pınar Töre (çeviren), Tuğrul Tülek (yöneten) ve Deniz Karaoğlu, Feri Baycu Güler, Beste Bereket, Hülya Gülşen, Başak Daşman'dan (oyuncular) oluşan ekibiyle 21 Aralık Pazartesi 20.30'da Salon'da sahnelenecek. Etkinliğin biletleri, numarasız oturmalı 45 TL, öğrenci 30 TL olmak üzere Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.

NT Live ile "Hamlet" oyununun kaydı, ek seansıyla tekrar Salon perdesinde
23 Aralık Çarşamba, 19.30

Sherlock Holmes olarak izleyicilerin gönlünde taht kuran; Imitation Game ile Oscar adayı olan ve 12 Years a Slave, Hobbit gibi gişe rekortmeni filmlerde izlediğimiz Emmy ödüllü başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch, Salon'a kurulan perdeden izleyenlerin karşısına Hamlet olarak çıkmaya devam ediyor. Bu sezon İngiltere'nin en önemli tiyatrolarından National Theatre'da izleyicilerle buluşmaya devam eden Hamlet, geçtiğimiz aylarda 25 ülkede 1400 sinema salonunda canlı olarak yayınlandığında 225 binden fazla seyirciye ulaşarak rekor kırdı.

Londra'daki Barbican Centre'daki gösteriminden bir yıl önce biletleri tükenen ve eleştirmenlerden büyük övgüler toplayan prodüksiyonu, Daily Telegraph gazetesi "5 yıldızlı bir Hamlet" olarak nitelendiriyor. W. Shakespeare'in unutulmaz eseri Hamlet'in bu yorumunun yapımcılığını Sonia Friedman Productions, yönetmenliğini ise Lyndsey Turner üstleniyor. Hamlet oyununun yüksek çözünürlüklü kaydı; 23 Aralık Çarşamba günü 19.30'a konan ek seansıyla, bir kez daha Salon'un beyaz perdesinden izleyicilerle buluşacak.

Söyleşi: Güçoburlar
22 Aralık Salı, Başlangıç: 20.00

Salon, Doğan Kitap işbirliğiyle düzenlenen söyleşiler dizisinde Aralık ayında Yekta Kopan, Kutlukhan Kutlu, Nermin Yıldırım, Tuna Kiremitçi ve Aslı Tohumcu'yu ağırlıyor. Kutlukhan Kutlu ile Aslı Tohumcu'nun hazırladığı, 15 farklı yazarın yeni öykülerini içeren Güçoburlar kitabının 5 yazarı etkinlikte, tahakküm arzusu, despotluk ve diktatörlüğün farklı çehrelerini tartışacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek söyleşiye katılım için rezervasyon@iksv.org adresine e-posta gönderilerek onay alınabilir.

Bilet Bilgileri

Etkinliklerin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir. İKSV ana gişesi Pazartesi'den Cumartesi'ye her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve Salon'daki NT Live gösterimlerinin gerçekleştirileceği Pazar günlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında açıktır. Etkinliğin olmadığı Pazar günleri gişe kapalı olacaktır. Ayrıca Salon etkinliklerinde Vodafone Red ve Vodafone FreeZone üyelerine bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Lale Kart sahipleri %25'e varan indirimlerden yararlanabilirler. Ayrıca Lale Kart'ın en genç kategorisi Mavi Lale Kart ile siz de İKSV'yi destekleyebilir, tüm Salon İKSV etkinliklerinde %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Mavi Lale Kart yalnızca 50 TL. Ayrıntılı bilgi için: lalekart.org

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pınar Töre Biletix Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title