Haberler

Şahin, ANSİAD Balosuna Katıldı

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Valilik Ziyaretinin Ardından Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ansiad) 21'inci Kuruluş Yıldönümü Balosu'na Katılmak İçin Lara'daki Barut Oteli'ne Geçti.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, valilik ziyaretinin ardından Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) 21'inci Kuruluş Yıldönümü Balosu'na katılmak için Lara'daki Barut Oteli'ne geçti. Şahin, gecede protokol masasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın ile aynı masada yanyana oturdu. Akaydın ödül törenin başlamasından kısa bir süre sonra TBMM Başkanı Şahin'in konuşma sırası gelmeden törenden ayrıldı. ANSİAD Yılın İşadamı Ödülü'ne, ANSİAD'daki çalışmaları ülke ve bölge ekonomisine katkısından dolayı 80 yaşındaki işadamı İbrahim Şencan layık görüldü. Çallıoğlu Grubu'nun sahibi olan Şencan, duygu yüklü bir konuşma yaptı. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da gençlik yıllarında yanında çalışmasıyla bilinen İbrahim Şencan, "57 yıldan beri aktif iş hayatı içindeyim. 57 yıldır ortaya koyduğumuz eserlerin bir mükafatı olarak görüyorum. 57 yılı boşa geçirmemişim" dedi. Şencan, başarısında katkısı olan eşi İpek Şencan'a teşekkür etti, "Bu gece benim gecem" dedi. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, işadamı Şencan'a, "Bu ödülü tek başınıza alırsanız İpek Hanım'a haksızlık etmiş olursunuz" deyip İpek Şencan'ı da davet etti. Şahin, ödülü Şencan çiftine verdi.

ANSİAD'ın 21'inci yıldönümünde bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyen TBMM Başkanı Şahin şöyle konuştu:

"Bu ödül töreni başladığı andan itibaren büyük dikkatle izliyorum. Etkilendiğimi ve havaya girdiğimi itiraf etmek istiyorum. Şencan'ın tecrübelerini bizlere paylaştı. Nüfus cüzdanı eskimiş olsa bile delikanlı olduğunu ispat etti. Türkiye'ye Antalya'ya kazandığı katma değerden dolayı şükranlarımız sunuyorum. Sizin bu cevval haliniz ülkeye hizmet edeceğinizi gösteriyor. Ayrıca ANSİAD, Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşında"

Sivil toplum örgütlerinin demokrasiye güç verdiğini vurgulayan TBMM Başkanı Şahin, başarının ve başarılı insanların ödüllendirilmesi gerektiğini belirtti.

Gecede medya ve sanat dallarında verilen ödüllerde sahiplerini buldu. ANSİAD'da Mehmet Hacıarifoğlu'nun yerine bugün yapılan genel kurulda başkanlığa Ergin Civan seçildi.

MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Haber dalında Faruk Keskin'in ödülünü Antalya Milletvekili Mehmet Günal, "İnceleme-Araştırma Dalı'nda Duygu Şahin'in ödülünü Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, "Röportaj" Dalında Ulaş Kökçe'nin ödülünü Antalya Milletvekili Sadık Badak verdi. "Program" dalında Mehmet Talay'ın ödülünü ise Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsrafil Kurtcephe verdi. Yılın Kültür ve Sanat Ödülü'ne Doç.Dr. Emre Madran ile merhum Sıtkı Olçar layık görüldü.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, yarın Kaş İlçesi sınırlarında bulunan Patara Antik Kenti'ndeki Likya Birliği Meclis binasının restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyecek. Şahin, saat 20.45'te uçakla Ankara'ya dönecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title