Haberler

Sağlık Raporu Kavak Devlet Hastanesinden Alınabilecek

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, vatandaşların sağlık raporlarını artık Kavak Devlet Hastanesinden alabileceğini belirtti.

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, vatandaşların sağlık raporlarını artık Kavak Devlet Hastanesinden alabileceğini belirtti.

Gökpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve başladığında, ehliyet ve tüfek ruhsatı dosyasının tamamlanması aşamasında vatandaşların sağlık raporunu Asarcık ve Havza'daki devlet hastanelerinden almaları gerektiğini öğrendiğini söyledi.

Sağlık raporu için Asarcık ve Havza ilçelerine giden vatandaşların hem masraf yaptıkları hem de zaman kaybı yaşadıklarına dikkati çeken Gökpınar, "Bundan böyle ehliyet ve tüfek ruhsatı için sağlık raporu alacak vatandaşlarımız doğrudan Kavak Devlet Hastanesine giderek raporlarını alabilecek." dedi.

Gökpınar, müracaat eden vatandaşların rapor alımına engel herhangi sağlık durumunun olması halinde görevlileri zor durumda bırakmaması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Gökpınar Asarcık Havza Kavak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title