Haberler

Rüya Bilmecesi Filmi

Rüya Bilmecesi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Rüya Bilmecesi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Stephane Miroux sürekli rüya görme halinde olduğu için günlük hayatı altüst olmuştur.

Uyku halindeyken “Stephane TV”nin karizmatik sunucusudur. Kartondan yapılma kameralar karşısında “Uyku Bilimi” hakkında yorumlar yapar. Gerçek yaşamındaysa Paris’teki bir takvim yayıncılık şirketinde sıkıcı bir işi vardır. Aynı apartmanda karşı dairede yaşayan Stephanie adlı güzel kıza ilgi duyar. Stephanie ilk anda Stephane’den etkilendiği halde sonradan çocuksu tavırlarını ve gerçeklikle zayıf bağlantısını görünce kafası karışarak uzaklaşır.

Stephane’ın kaba kişilikli bir insan olan iş arkadaşı Guy, bu işin çözümünün karşıt cinste olduğu önerisinde bulunur ama Stephane onun öğütlerini dinleyemeyecek kadar bulutların üzerindedir. Stephanie’nin kalbindeki sırları uyanıkken çözmeyi başaramayan Stephane, cevaplarını rüyalarında aramaya başlamıştır.

Yönetmen: Michel Gondry

Senaryo: Michel Gondry

Oyuncular: Emma de Caunes, Miou-Miou, Alain Chabat, Charlotte Gainsbourg, Gael García Bernal

Filmin Türü: Komedi, Fantastik,

Orijinal Adı: Science des rêves, La

Yapımcı Firma: Partizan

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: İspanyolca, İngilizce, Fransızca

Filmin Süresi: 105 dk.

Resmi Sitesi: http://wip.warnerbros.com/scienceofsleep/

Dağıtıcı Firma: cihantier Films

Vizyon Tarihi: 08.12.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title