Haberler

Kızıl Goncalar dizisinde infial yaratan sahne! RTÜK inceleme başlattı

Güncelleme:

FOX TV'de yayımlanan Kızıl Goncalar dizisi, ilk bölümüyle infial yarattı. Öğrenciye atılan tokat sahnesiyle tepkilerin odağına yerleşen dizi hakkında RTÜK, gelen şikayetler üzerine inceleme başlattı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) FOX TV'de yayımlanan "Kızıl Goncalar" adlı diziye ilişkin şikayetleri incelediği bildirildi.

FOX TV'de geçtiğimiz gün ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayan Kızıl Goncalar dizisindeki sahneler tartışma yarattı. Sosyal medyada tepkilerle karşılaşan dizide, bir öğretmenin öğrenciye tokat attığı sahne infial yarattı.

RTÜK, FOX TV'de yayımlanan 'Kızıl Goncalar' adlı diziye ilişkin şikayetleri inceliyor

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV'nin "Kızıl Goncalar" adlı dizisine ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "FOX TV'de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir." ifadeleri kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kızıl Goncalar İnceleme Fox Tv Dizi Fox Televizyon Dizi Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

Cry:

Yemin ederim. Allah şahit derdiniz sadece islam

358
157
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Yalan yere yemin etme. Kimsenin İSLAM ile bir sorunu yok. Sorun İSLAM'ın siyasallaştırılması, sorun İSLAM adına yapılan ahlaksızlıkları görmezden gelip normal sayılmasından kaynaklanıyor. Bu ahlaksızlıkları da bazı AHLAKSIZLAR İSLAM adına yaptığını söylüyor ve hiçkimse de çıkıp "hadi lan oradan bunların İSLAM ile ne alakası var" dememesinden kaynaklanıyor.

yanıt285
yanıt229
Mustafa Levent:

Mehmet YILMAZ Fox tv dünyanın heryerinde islam düşmanlığı ve ırkçılık yapan bir medya kuruluşudur müslüman ülkelerdeki şubelerinde açıkça söylemek yerine dizi lerle filmlerle yapıyorlar Yani arkadasın yemin kefareti ödememesine karar verilmiştir dağılabilirsiniz

yanıt19
yanıt33
AYHAN TURAN :

CRY . Sorun İslam değil. yanlış uygulayan gerici insanlar bunu sen de kabul et artık

yanıt30
yanıt17
AYHAN TURAN :

CRY Sorun İslam değil. yanlış uygulayan gerici insanlar bunu sen de kabul et artık

yanıt3
yanıt3
Luckyboom:

Hayır, bunlar sadece gerçekler. Sizi fantazi dünyanızdan uyandırdığı için hırçınlaşıyorsun, ama birilerinin bunu yapması gerek.

yanıt3
yanıt1
Mehmet YILMAZ:

Mustafa Levent, ben FOX TV yi savunmadım. Savunmamda. Yazdıklarımdan ne anlıyorsan onu yazdım. TRT çok mu tarafsız, yapmayın Allah aşkına. Şu an Dinimiz siyasete alet ediliyor. Dini sömürüyorlar. Çoğu insan sana yeminle söylüyorum "Dinden soğudu". Ekonomi kötü diyoruz "Allah müsibetlerle bizi sınıyor." deniyor. Depremde çürük evler yüzünden 100.000 den fazla insanımız vefat etti "Allah bizi sınıyor." dendi. Ya Allah aşkına herşeyi dine bağlamayın.

yanıt1
yanıt1
Serdar Yasar:

Bu kadar arsız ahlaksız aileleri dağıtan program var RTÜRK nerdeydi şu ana kadar

347
20
yanıtYanıtla
AYHAN TURAN :

güzel bir dizi çıkınca diğerleri rahatsız olmaya başladı Serdarım...

yanıt4
yanıt1
Milletin Adami:

neresi uydurma, böyle degil mi? güzel dinimizi güzelce ögretmek varken, ensar vakliflari, yurtlar vs. bir kerecikten bisey olmazlar yalan mi! gerceklerle yüzlemek gerekir artik.

57
23
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title