Haberler

Reza Zarrab aylar sonra Miami'de genç bir kadınla görüntülendi

Güncelleme:

Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab, ABD'de cezaevinde yattıktan sonra itirafçı olup serbest kalmıştı. Hayatına Aaron Goldsmith adıyla ABD'de devam eden Zarrab, aylar sonra genç bir kadınla yemek yerken görüntülendi.

2016'da ABD'de kara para aklama suçundan tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen, sanatçı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab yıllar sonra ortaya çıkmış ve adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdiği öğrenilmişti. Next Level Performance isimli bir binicilik merkezi kurduğu bilgisine ulaşılan Zarrab aylar sonra ortaya çıktı.

SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Reza Zarrab yani Aaron Goldsmith, 20 dönümlük çiftliğinde şampiyon bir binici olan yeni sevgilisi Carolina Roffman'la da görüntü vermişti. Ancak Zarrab bu fotoğrafları yeni ismi ifşa olunca sosyal medya hesaplarından silmişti.

Reza Zarrab aylar sonra Miami'de genç bir kadınla görüntülendi

GENÇ BİR KADINLA YEMEK YEDİ

Serkan Kodaloğlu ile boşanıp soluğu Miami'de alan Petek Dinçöz'le de anılan Zarrab, Miami'de genç bir kadınla yemek yerken görüntülendi. Zarrab'ın gecenin ilerleyen saatlerinde genç kadınla oldukça samimi anlar yaşadığı iddia edildi.

Reza Zarrab aylar sonra Miami'de genç bir kadınla görüntülendi

Kaynak: Magazinburada

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Ebru Gündeş Reza Zarrab Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (8)

Ic Minnak:

Buna plaket veren, arkasina Turk bayragi koyanlara sorun bakalim cesaretiniz varsa

93
9
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

EBRU'YU ÇOK ARARSIN REZA.. Bİ EBRU'YA BAK Bİ DE ŞU GENÇ KADINA, AYIPTIR GÜNAHTIR BEE!!

2
57
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ha ha ha kedi ve ciger

yanıt18
yanıt1
Good Father:

Neden bahsettiğini anlamaya çalışıyor bütün Türkiye

yanıt0
yanıt0
Gamer Amca Tv:

ebru senden once birini buldu bile ...

34
3
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ee elim mollasini parasi var diye TC kral ustu yaparsaniz oda TC yi parmadinde oynatir ve istedigine satar

27
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

Onuda kandırıyordur.

22
1
yanıtYanıtla
Serdar Şahiner:

Zıkkımın dibini yesin. Aaron Goldsmith haaa :))

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title