Haberler

Albay, kapıda kendisini karşılayan valiyi umursamadan geçti! Görev yerinin değiştirildiği iddia edildi

Güncelleme:

Tokat Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonunda şoke eden bir an yaşandı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi, gelen konukları kapıda karşılayıp herkesle tek tek tokalaştı. O sırada içeriye giren albayın telefonla konuştuğu ve kendilerini selamlayan Vali ile eşine bakmadan içeri girdiği görüldü. AK Partili Şamil Tayyar, yaşanan olay nedeniyle albayın il dışına gönderildiğini açıkladı.

Tokat Valiliği'nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaşanan bir olaya ait görüntüler ortaya çıktı. Resepsiyona ev sahipliği yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi, gelenleri kapıda karşıladı. Çift, her gelenle tek tek tokalaştı.

ÖYLECE GEÇİP GİTTİLER

Bu sırada kalabalık bir askeri grup kendilerini kapıda karşılayan Vali Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadı. Hatta en önce bulunan albayın içeriye telefonla konuşarak girdiği ve Vali'nin olduğu tarafa bakmadığı görüldü. O anlar sosyal medyada da tepki çekti.

Resepsiyona gelen albay, kapıda kendisini karşılayan valiyi umursamadan geçti! Görev yeri değiştirildi

İL DIŞINA GÖNDERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, görüntülerle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Disiplin soruşturması açıldığını, bir albay ve binbaşının il dışına gönderildi. Beyler, herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

Resepsiyona gelen albay, kapıda kendisini karşılayan valiyi umursamadan geçti! Görev yeri değiştirildi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Numan Hatipoğlu Şamil Tayyar Tokat Haberler

500

Yorumlar (29)

Miharbi mediç :

81 il hatta büyük ilçelerde benim vergim ile her biri 100 bin TL'ye malolan,kalbur üstü tabakanın yiyip içtiği adı resepsiyon olan bu sistemin bir an önce kaldırılması lazım.

378
36
yanıtYanıtla
osmanlı:

Vali seçilmiş hükumetin atadığı devlet yetkileri ile donanmış kentin en yüksek mülki amiri dır. Yani o o albayinda amiri dır. Albay nasil ki üst rüybeye selam duruyor emrinize amadeyim diyorsa aynı saygıyı vali ye göstermek zorunda. Asker lakayt davranamaz. O günler eski T.C. coplüğunde kaldı.

271
79
yanıtYanıtla
12 21:

Asker düşmanlığı onca olaya rağmen devam ediyor, sizi tatmin etmesi için TSK'nin lağvedilmesi mi lazım?

89
212
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Senin gözün kör olmuş. Kimse askere düşman değil. Herkes bulunduğu konuma göre hareket edecek kendini dev aynasında görmeyecek.

yanıt121
yanıt20
Fatih Yılmaz:

Kim olursa olsun valiyi görmezden gelemez askerde disiplin budur.

yanıt133
yanıt18
osmanlı:

Askerin millet düşmanlığı söz konusu burada. Vali kentin en yüksek kademedeki mülki amiridir. Saygı duymuyorsa davete icabet etmeyecek. Ediyorsa emir komuta zincirinde saygıyı gösterecek lakayt davranmayacak. Eski Türkiye özlem özlemcilerine geçit yok bu ülkede artık.

yanıt113
yanıt23
A.halim Karayel:

Ne olursan ol, kim olursan ol, ama insan ol. Askeriyeden alışık olduğumuz kibir hastalığı bu malesef.

239
55
yanıtYanıtla
Hasan Taşcı:

Haddini bil haddini

213
60
yanıtYanıtla
Dogukann:

İl dışına gönderilmesi yetmez. İşine son verilmeli bence. Elindeki tüm yetkileri alacaksın gitsin asgari ücretle çalışsın aklı başına gelir.

211
60
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

hak etmiş yeri değiştirilmişse yaptığı terbiyesizlik.

195
62
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title