Haberler

Reebok ShapeWear, Fitness Kıyafetlerinize Yenilik Getiriyor

Güncelleme:

Reebok ShapeWear ile mükemmel vücut hatlarına sahip olun!

Reebok ShapeWear'in 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki modeller, kadınların standart fitness kıyafetlerine zengin renk ve detaylarıyla canlılık getirirken, aynı zamanda mükemmel vücut hatlarına sahip olabilmenin sırrını da veriyor.

Reebok ShapeWear, kadınların bel ve kalça bölgesindeki fazlalıklara ve pürüzlü görünüme son veren ve vücudun doğal şeklini düzleştirmeye yardımcı Shape N Hug'ın panel teknolojisi ile tasarlanmıştır. Bu paneller, üst ve alt tekstil modellerinde iç tabakaya yerleştirilmiş olup, zengin renk ve detaylara sahip yumuşak ve premium dış tabakayla kaplanmıştır.

Sıradan ShapeWear kıyafetlerinin, rahatsızlığı ve sıkılığının aksine, vücudu mükemmel şekilde saran ve düzleştiren Reebok ShapeWear ile vücut hatlarınızı ortaya çıkarmaktan korkmayın!

Hem spor yaparken hem de günlük hayatta kolayca kullanabileceğiniz ShapeWear teknolojili tekstil modellerini daha yakından incelemek için en yakın Reebok satış noktasına uğrayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title