Haberler

Reebok Realflex ile 11.1k Koşuyoruz

Güncelleme:

Reebok Realflex ile 11.1k Koşuyoruz yarışı ile 7 Nisan 2013 Pazar günü Ayvad Bendi'nde buluşturdu.

"Live With Fire" marka kampanyasıyla spor yapan herkesi zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan daha formda bir hayatı tutkuyla yaşamaları için teşvik eden Reebok ; her gününü spor, fitness ve yaratıcılık ile harmanlayan, yaşamın her anından ilham alan koşu severleri REEBOK REALFEX İLE 11.1K KOŞUYORUZ! yarışı ile 7 Nisan 2013 Pazar günü Ayvad Bendi'nde buluşturdu.

Sabahın erken saatlerinde Ayvad Bendi'ne gelmeye başlayan sporcular, etkinlik alanında yarışa, Reebok CrossFit hocaları eşliğinde stretching hareketleri yaparak hep birlikte hazırlandılar.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun start vermesiyle başlayan yarış, 11.1K uzunluğundaki, tamamı toprak zemin olan, içerisinde küçük yokuşların olduğu parkurda, keyifli doğa manzaraları eşliğinde gerçekleşti.

Yarış, aralarında Adım Adım, Hareket Candır!, ING Bank, Mac, Hillsiders, Bu Kızlar Nereye Koşuyor!, İstanbul Masters, Marathonist gibi bir çok sporcu ve sosyal sorumluluk grubunun da bulunduğu yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Yarışta erkekler kategorisinde, 37:34 derecesi ile Üzeyir Söylemez birinci olurken, 38:58 derecesiyle Oğuzhan Yılmaz ikinci, 39:17 derecesiyle Murat Kaya ise üçüncü oldu.

Kadınlarda ise 46:35'lik derecesi ile birinciliği Lütfiye Kaya alırken, 46:58 ile Ezgi Akdeşir ikinci, 47:54'lük derecesi ile Bahar Ertürk üçüncü oldu.

Koşu sonrasında etkinlik alanında müziğin ve doğanın keyfini çıkaran katılımcılar, aynı zamanda Reebok CrossFit alanında CrossFit hareketlerini deneyimleme, çocukları ile birlikte aktivitelere katılma ve sürpriz Reebok hediyelerini kazanma şansı yakaladılar.

Yarışta dereceye giren sporcularına ödüllerinin takdim edildiği ödül töreni sonrasında sona eren yarış ile tüm katılımcılar eğlence ve sporun bir arada olduğu keyifli bir gün geçirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title