Haberler

Ramazan Doğru'nun Eşi: Kocamı Kurban Ettiler

Güncelleme:

Soma Maden İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru'nun eşi kocasının patronlar tarafından kurban edildiğini iddia etti.

Maden faciası sonrası çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilen Soma Maden İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru'nun eşi meclis üyesi Melike Doğru, kocasının patronlar tarafından kurban edildiğini söyledi.

"KOCAMIN ÜZERİNE KOMPLO KURULDU"

Doğru, "Madende, yönetim kurulu tarafından alındığı iddia edilen (yetki devri) kararındaki imza kesinlikle eşime ait değil. O sahte bir imza. Zaten kriminal araştırmada imzanın sahte olduğu ortaya çıkacak. Kocamın üzerine bir komplo kuruldu ve kurban edilmek isteniyor. Ancak, buna izin vermeyeceğiz. Şirket sahipleri genel müdür olan kocamı suçlu göstermek amacıyla bu yönde ifade vermiş.


(Soma Holding Genel Müdürü Ramazan Doğru )

"O İMZA EŞİME AİT DEĞİL"

Sorumlunun kocam Ramazan Doğru olduğunu iddia etmişler. Ancak yetki devri kararı kesinlikle bilgisi dışında gerçekleşen bir olay. O imza da eşim Ramazan Doğru'ya ait değil" dedi.

"CAN GÜVENLİĞİM KALMADI"

Kendilerinin hedef gösterilmesi nedeniyle Soma'da can güvenliği kalmadığı için ilçeyi terk ettiğini belirten Melike Doğru, "Hedef gösterdikleri için can güvenliğim kalmadı ve Soma'dan ayrılmak zorunda kaldım. Öncelikle eşimin cezaevindeki ihtiyaçlarını karşılayıp daha sonra avukatlarımızla da görüşerek konuyla ilgili bir açıklama yapacağım" diye konuştu. (Kaynak: Milliyet)

GÜRKAN İLE DOĞRU'NUN 'YETKİ' TARTIŞMASI

301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan avukatıyla birlikte Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi. Bu ifadede Can Gürkan'ın şirketin yönetim kurul başkanı olduğunu ancak kendisinin şirketin yapılan işleriyle ilgili bir sorumluluğunun bulunmadığını ileri sürerek tüm yetkinin Genel Müdür Ramazan Doğru'da olduğunu söylediği belirtildi.

Gürkan, Ticaret Sicil Dosyası içindeki yetki belgesini de delil olarak Savcılığa sundu. Bunun üzerine Savcı, Can Gürkan'ı 'denetimli serbestlik yasası'ndan yararlanması isteğiyle mahkemeye sevk etti. Ardından da şirketin bugüne kadar soruşturmada ismi bulunmayan Genel Müdürü Ramazan Doğru hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

"İMZA SAHTE"

Gözaltına alınan Ramazan Doğru da akşam saat 18.00 sıralarında Soma Adliyesi'ne getirildi. Doğru, savcılık sorgusu sırasında patronu Can Gürkan'ın kendisiyle ilgili yetki belgesi ifadesini öğrenince tepki gösterdi. Ardından da bu belgedeki kendisine ait olduğu ileri sürülen imzanın sahte olduğunu, şirketin yönetim kurulu toplantılarına katıldığını ancak kendisine böyle bir yetkinin verildiğinden haberdar olmadığını ileri sürdü. Bu ifadenin ardından Ramazan Doğru ile Can Gürkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Soma Maden İşletmeleri Ramazan Doğru Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Emre Kartal kim, tutuklandı mı? İsmail Kartal'ın oğlu kimdir? Hulusi Belgü kimdir? Hulusi Belgü görevi ne, nereli? Yapı Kredi Bankası satıldı mı? Koç Holding'ten açıklama geldi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! 21 Mayıs ATV canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? BBCS 67. bölüm izle! #128250 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 21 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Yapı Kredi kimin? Yapı Kredi yerli mi, yabancı mı? 21-22 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Japonya Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Arjantin Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Survivor kim kazandı? 21 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? 21-22 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (27)

MAĞDURİYET AKP Nİ FITRATINDA VAR..:

301 ANA KUZUSUNU KİM KURBAN ETTİ!!

41
7
yanıtYanıtla
ERGENEKONasddff@hotmail.com:

AKP BU MADENIN GIZLI ORTAGI..NE YAPACAK ICERI RECEP MI GIRECEKTI?ISTE BOYLE PECETE GIBI ATARLAR...BU MILLET BU HUKUMETI HAK ETTI..ALLAH RAZI OLSUN:SIZI BOYLE KULLANDIKÇA BEN MUTLU OLUYORUM...INSALLAH BASKANLIK GELUR DE RECEP SIZLERI FALAKAYA YATIRIR SOKAKLARDA..

25
19
yanıtYanıtla
AKIN YILDIRIM:

ABLACIĞIM BİR TANE GÜNAH KEÇİSİ ARANIYORDU ODA SİZE DENK GELMİŞ. ORANIN DENETİMİNİ YAPANLARDAN NE HİKMETSE HİÇ BAHSEDİLMİYOR, YOKSA BU İŞLERİ BENMİ YANLIŞ ANLIYORUM?

38
1
yanıtYanıtla
KURBAN MI ?:

ee birileri kurban oluyor patron kocanızı kurban etmiş kocanız madende çalışan 301 işçiyi ve ailelerini ama yalnız şöyle birşey var bu işçiler kimseyi kurban etmediler tek amaçları evlerine 2 kuruş ekmek parası götürmekti

29
0
yanıtYanıtla
demır:

gokte tas yagsa basbakandan bılecek bu mıllet bu ulke suan bu konumdaysa tayıp erdogan sayesınde onunla gurur duyuyom Allah yolunu acık etsın

7
20
yanıtYanıtla
mehmet gulmetay70@hotmail.com:

Maalesef gökten değil de yerden ölü fışkırdı.Tayyip bu ülkede başbakan.Kendisi dün Hz. Ömere atıfta bulunarak fırat kenarındaki koyunun hesabından bahsetti.Size ne oluyor.Somada ki canların koyun kadar değeride mi yok gözünüzde.Allah size önce vicdan versin.

yanıt0
yanıt0
genc osmanlı:

Kocanın Patronu akp yandaşı olmasaydı,sen nasıl meclis üyesi seçilecektin!

20
6
yanıtYanıtla
Bos bahaneler:

Esiniz mudur olduguna gore, oda bir yoneticidir. Bu isin sorumlularinin icinde oda vardir. Bahaneleri birakin artik.

23
2
yanıtYanıtla
esob:

Eee.bunlar ğörevli olan sorumlular Ya denetlemeyen.yada denetlendi ğibi ğösteren siyasi sorumlular Ne olacak.

23
2
yanıtYanıtla
Düsündüren adam:

Aaaa ama böyle olmuyor Melike Dogru, son secimlerde AKP den Meclis üyesi secildiniz lütfen nankörlük etmeyin. Sizde iyi yediniz, böyle olacagini kim bilebilirdi ki. Sans oyunuydu, iyi gider daha fazla kar yapariz dedik, kötü gitti. Nede olsa olan yine ayak Millete oldu, cok sükür siz halen hayattasiniz paraniz pulunuzda bol, katledilen isciler emekciler sagolsun. Allah'tan daha ne istersiniz RTE nin yalakalari.

18
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title