Haberler

PTT Şubesini Soyan, Hırsızlık Yaparken Yakalandı

PTT şubesindeki silahlı soyguna karıştığı belirlenen 33 yaşındaki R. Ö. , bir evden hırsızlık yapmak isterken, jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

-izmir'in Kemalpaşa İlçesi'ne bağlı Sütçüler Köyü'ndeki PTT şubesindeki silahlı soyguna karıştığı belirlenen 33 yaşındaki R. Ö. , bir evden hırsızlık yapmak isterken, jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan R. Ö. 'nün, 38 ayrı suçtan sabıkalı olduğu, iki kez de cezaevinden firar ettiği belirlendi.

Geçen pazar günü saat 17. 00 sıralarında Ulucak Mahallesi'ndeki bir eve hırsızlık için girdiği ileri sürülen R. Ö. 'yü fark eden çevredekiler, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, R. Ö. 'yü evden çıkarken yakaladı. Jandarmadaki Genel Bilgi Taraması sonucu şüphelinin gasp, hırsızlık, yaralama gibi 38 suçtan sabıkalı olduğu, 1998 yılında Kemalpaşa Cezaevi, 14 Mart 2011 tarihinde ise Bergama Cezaevi'nden firar ettiği belirlendi. R. ö. 'nün, geçen 13 Nisan'da, Sütçüler Köyü'ndeki PTT şubesinde, iki kadın veznedarın silah zoruyla etkisiz hale getirilip, yaklaşık 900 liranın gasp edilmesi olayının şüphelisi olarak arandığı da ortaya çıktı.

Jandarmadaki sorgusunda suçlarını itiraf eden R. Ö. , işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title