Haberler

Pril, Marka Yüzü Açelya Akkoyun'u Konyalılarla Buluşturuyor

Güncelleme:

Henkel'in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril, Türkiye'nin en hamarat hanımını seçiyor.

Hamarat hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril, şimdi Türkiye'nin en hamarat hanımlarını seçiyor. Bu amaçla özel bir araç hazırlayan Pril, ülkemizin en büyük şehirlerine uğramak üzere yola çıkıyor. Pril'in sıradaki durağı ise ülkemizin en güzel şehirlerinden Konya olacak. Marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Konyalılarla buluşacak olan Pril, burada gerçekleştireceği seçmelerle Konya'nın en hamarat hanımını seçecek. Konya'nın birincisi, daha sonra Türkiye'nin en hamarat hanımının seçileceği İstanbul'daki finallere katılma hakkı kazanacak.

Pril, Türkiye'nin en hamarat hanımını seçmek için Konya'da…

Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, ülkemizin farklı şehirlerindeki hanımlarla buluşmak ve Türkiye'nin en hamarat hanımını seçmek amacıyla harekete geçti. Hazırladığı özel araçla şehir şehir dolaşacak olan Pril, 25 Mayıs 2014 Pazar günü Konyalı hanımlarla buluşacak. Pril, bu amaçla kendine güvenen tüm hanımları, marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Konya'nın Muhacir Pazarı'na bekliyor olacak. Burada gün boyu gerçekleşecek yarışmada hanımlar, Pril ile en kısa sürede, en çok tabağı yıkamaya çalışacak. Konya'nın birincisi ise İstanbul'da yapılacak yarışmaya katılarak Türkiye'nin en hamarat hanımı olmak ve beyaz eşya setinden oluşan birincilik ödülünü kazanmak için yarışma fırsatına sahip olacak.

Pril, ayrıca yine Açelya Akkoyun ile Konyalı blogger'ları 25 Mayıs 2014 Pazar günü Havzan Etli Ekmek'te buluşturacak. Konyalı blogger'lar, böylece Açelya Akkoyun ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalamış olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Açelya Akkoyun İstanbul Türkiye Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title