Haberler

Persil İle Soğuğun Tadını Çıkartın

Güncelleme:

Persil, Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak ile vücut, cilt ve genel sağlık için soğuk uygulamaların önemini paylaşıyor.

20 dereceden itibaren mükemmel temizlik, kusursuz güzellik

Tüm çamaşırlar için 20 dereceden itibaren mükemmel temizlik sağlayan Persil bu özelliğiyle çamaşırların dokusunun ve renklerinin korunmasına yardımcı olurken, kadınlara verdiği önerilerle de onları soğuğun keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Yazla beraber çamaşır yıkama sıklığımız artıyor. Sürekli sıcak suda yıkanan çamaşırlar daha çabuk soluyor ve yıpranıyor. Persil, geliştirdiği özel enzim teknolojisiyle 20 dereceden itibaren mükemmel temizlik sağlayarak çamaşırların dokusunun ve renklerinin korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca çamaşırları soğuk suyla yıkamak daha az ısı kullanmanızı sağlar. Böylece sınırlı dünya kanyaklarını daha dikkatli kullanır ve enerji tasarrufu sağlarsınız. Bu da bir Henkel markası olarak Persil'in sürdürülebilirliğe verdiği önemi gösteriyor. Tabii ki soğuk uygulamalar sadece çamaşırlarımızın ömrünü uzatmıyor. Cildimizin de soğukta gençleştiği yadsınamaz bir gerçek. Soğuk hem beslenmemize ayrı bir keyif ve sağlık katıyor hem de vücudumuzda anti-aging etki sağlıyor. Persil soğuk suda bile çamaşırlarımıza mükemmel temizlik sağlarken Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak ile beraber vücudumuz, cildimiz ve hayatımız için de soğuk uygulamaların önemini hatırlatıyor.

Detoks ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Gül Kaynak "Soğuğun vücudumuz üzerinde antiaging yani gençleştirme etkisi fazladır. Bu sebeple soğuk uygulamalar gerek beslenme gerekse genel vücut sağlığı açısından son derece değerlidir. Soğukta cilt gerildiği için daha sıkı bir görünüme kavuşur. Giysilerimiz Persil sayesinde soğuk suda bile mükemmel temizliğe ulaşırken en değerli kıyafetimiz olan cildimizi ve vücudumuzu da özellikle yaz aylarında soğuktan olabildiğince faydalandırmayı öneririm" diyerek bazı püf noktaları paylaşıyor.

Çamaşırlarda soğuk su kullanımı ısının da az kullanımı demek. Dünyanın gittikçe azalan kaynaklarının daha doğru ve etkili kullanımı, tüm dünyada önemli bir trend. Beslenmede de raw food yani az pişirilmiş yemek trendi ile bunu görüyoruz. Böylelikle hem gıdaların içindeki mineral ve vitaminler korunuyor, hem de daha az ısı kullanılarak dünya kaynaklarının mümkün olduğunda az kullanılmasına katkıda bulunuluyor.
Soğuk cildi gerginleştirir ve gençleştirir. Özellikle göğüs ve kalçalara, duşta 3-5 dakika tazyikli soğuk tutulması bu bölgelerin daha diri kalmasını sağlar.
Buzluktan çıkartılan salatalığın kabuklarını soyup yüze sürmek en faydalı toniklerden biridir.
Aynı şekilde buz kalıplarına soda veya gülsuyu koyup dondurmak ve her akşam yatmadan önce bir kalıp yüze uygulamak cildin daha gergin ve aydınlık görünmesini sağlar. Hatta gülsuyunu spreylerin içinde buzdolabında tutmak da bir yöntem de olabilir.
Normal zamanlarda soğuk duş almak biraz zorlayıcı olsa da en azından yazın soğuk denize girmek denenebilir. Hatta kışın denize giren kişilerin daha genç ve sağlıklı bir vücuda sahip olduğu görülmektedir.
Aynı biçimde mümkün olduğunca serin odada uyumak, vücudu diri ve zinde tutar
Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre duşta ensede, omurilik soğanı üzerine soğuk su tutmak yağ yakımını hızlandırıyor. Amerikalı sporcular arasında bu uygulama çok revaçta. Araştırmaya gore ense, üst sırt ve boyun bölgesine uygulanan soğuk su/buz uygulamasının faydaları;
Vücudun yağ oranını azaltıyor.
Hormon seviyelerini yükseltiyor.
Doğurganlığı ve cinsel performansı arttırıyor.
Kan şekerini düşürüyor.
Tiroid problemlerini çözüyor.
Bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor.
Uyku kalitesini arttırıyor.
Ağrıya dayanıklılığı yükseltiyor.
İltihaplanmayı azaltıyor.

Tabii ki boyun ve sırt bölgesinde rahatsızlıkları olanların bu uygulamalardan önce doktorlarına danışmalarını öneriyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Persil Henkel Yazla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title