Haberler

Pepee'nin Dünyası Carrefour Ankara'da

Pepee karakteri, İstanbul ve Bursa'dan sonra Ankaralı çocuklarla buluşacak.

Düşyeri'nin 3-6 yaş grubu çocuklar için özel olarak tasarladığı ve kendi yaş grubunun fenomeni olan Pepee karakteri, İstanbul ve Bursa'dan sonra Ankaralı çocuklarla buluşacak. Pepee ve Pepee'nin dünyası, 4-5 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri Carrefour Ankara AVM'de birbirinden eğlenceli aktiviteler ile çocuklara unutulmaz zamanlar yaşatacak...

Çocukların 3,5 yıldır "TRT Çocuk" ekranlarında hayranlıkla izlediği ilk Türk çizgi film karakteri Pepee, İstanbul ve Bursa'dan sonra şimdi de Carrefour Ankara'da çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. 4-5 Şubat Cumartesi - Pazar günleri 12:00-19:00 saatleri arasında, 10 kişilik özel Düşyeri aktivite ekibinin görev aldığı Pepee etkinliğinde çocuklar Pepee ile şarkılar söyleyip, halk oyunları ile dans edecekler. İmza saatinde Pepee çocuklar için anı kartlarını imzalayacak.

Çocuklar ayrıca hayran oldukları Pepee maskotu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışacaklar. Etkinlikte bir araya gelecek çocuklar Pepee, annesi, babası, nenesi, dedesi, teyze kızı Şila, minik kız kardeşi Bebee ve Zulu (zürafa) karakterleri eşliğinde çeşitli animasyon ve eğlenceli aktivitelere katılacaklar.

Hafta içinde, 30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında, Carrefour Ankara alışveriş merkezini ziyaret eden çocuklar ise 12:00-18:00 saatleri arasında, Carrefour tarafından etkinlik alanında organize edilen etkinliklere katılabilecekler. Etkinliklerde çocuklar Pepee görselli yapboz ve kart oyunları oynayacak, Pepee maskesi takıp, boyama ve boyama kitabı atölye çalışmalarına katılabilecekler.

Basın bülteni ve fotoğrafları ekte değerlendirmenize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Carrefour Ankara AVM (Batıkent) Pepee etkinlik programı:

4-5 Şubat (Hafta sonu) 12:00-19:00 (PEPEE'NİN DÜNYASI'nda tüm karakterler ile buluşma)

30 Ocak-3 Şubat (Hafta içi) 12:00-18:00 (Etkinlik alanında boyama, yapboz ve kart oyunları oynama)

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title