Haberler

Patos ve Cipso'dan Kazandıran Teklif!

Güncelleme:

Cips severlerin vazgeçilmez markaları Patos ve Cipso, kazandırmaya devam ediyor.

'Boş Yok Kampanyası'na katılan tüketiciler anında bedava konuşma, bedava SMS ve internet kazanma fırsatı yakalıyor. Patos ve Cipso tutkunlarını bekleyen bir diğer fırsat ise BMW 116i çekilişine katılma hakkı!

Doğuş Çay ve Gıda'nın yeni kategorisi cipste kazandıran kampanya devam ediyor... Cipso ve Patos, süper boy paketlerinden satın alanlar 'Boş Yok' kampanyasına katılarak 4 saat konuşma, 50 SMS ve 50 MB internet hediyelerinden birini kazanırken büyük çekilişe katılma şansını da elde ediyor. Kampanya süresince yapılacak çekilişlerle 3 kişi BMW 116i otomobil kazanacak.

Ekim ayında başlayan ve binlerce tüketicinin bedava konuşma, SMS ve internet paketi kazandığı, talihli bir kişinin de BMW marka otomobile kavuştuğu kampanya Kasım ve Aralık aylarında da devam edecek. İki ay daha sürecek kampanyayla cips severler belirtilen paketlerin içinden çıkan katılım kartındaki şifreyi ad, soyad, doğum tarihi ve adres bilgileriyle beraber 3915'e SMS göndererek, www.patosvecipso.com sitesine veya facebook.com/patosvecipso uygulamasına girerek çekilişe katılabiliyor.

3 Ocak 2014 tarihine kadar katılımın devam edeceği kampanyayla ilgili düzenlenen çekilişlerin sonuçları Radikal Gazetesi'nde ve www.patosvecipso.com internet sayfasından duyurulacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Çay Patos Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

emrullah aydınmobilWeb@haberler.com:

Nasıl

0
0
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

cok guzel

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title