Haberler

Park Yeri Kavgası Kanlı Bitti, Baba ve Oğul Pompalı Tüfekle Öldürüldü

Güncelleme:

Bayburt'ta park yeri nedeniyle çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan baba ile oğlu hayatını kaybetti.

Bayburt Gençosman Mahallesi Akşemsettin Caddesi'nde yan yana iş yerleri bulunan M.S. ile Ramazan Şimşek arasında araç park edilmesi nedeniyle tartışma çıktı. Bir süre sonra kavgaya dönüşen olayda M.S, iş yerinden getirdiği pompalı tüfekle Ramazan Şimşek ve oğlu Ali Şimşek'e ateş etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Ali Şimşek olay yerinde yaşamını yitirirken baba Ramazan Şimşek ise yaralı olarak kaldırıldığı Bayburt Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri olayla ilgili katil zanlısı M.S'yi gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Şimşek Ali Şimşek Bayburt 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (14)

metin:

ulan bı gunde yumruk yumruga kavga edin ne korkak ınsanlarsınız agzınızın ortasına yumruk yıycenız dıye ödünüz kopuyo tüh sizin erkekliğinize travestiler bile sizden daha DELİKANLI

23
2
yanıtYanıtla
Adnan:

Kusura bakmada kimse ben i dövüpte hayyatta kalamaz , ne güzel dünya dayak ye ondan sonra gez , onunda bana hasarı kadar dünyasını dar etmek lazım haddini bilsin. .

yanıt0
yanıt0
bruksel:

turkiye ikinci meksika oldu

13
0
yanıtYanıtla
bayburtlu:

Bayburt da çok saçma şeyler oluyor. Manavlar dükkanının önüne kimseyi koymuyor, kasaplar marketler fırınlar taksiciler hep mafya olmuş anlamıyorum. cinayeti işleyene soruyorum ne oldu çocukların vardı şimdi git ömür boyu demir parmaklıklar arkasında yaşa değdi mi. ölenler genç yaşta toprağa öldüren genç yaş da cezaev ine. şimdi o kadar pişman olsan da ne geçen zaman ne de giden canlar geri geliyor. özür dilemek ya da alttan almak bu kadar zor mu ? ne diyeyim Allah akıl fikir versin. . .

12
0
yanıtYanıtla
gs:

bu pompalı tüfekler acilen devlet tarafından toplanmalı

11
1
yanıtYanıtla
Zafer:

Pompaliyi silahi toplasan ne olacak eğitim olmadiktan milletin birbirine saygisi olmadiktan sonra bi kaşik suda birbirlerini boğar bunlar

yanıt12
yanıt1
grey:

silahı alan kendini adam zannediyor

9
2
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA:

Eğer bu caniye o vurulan ölenlerin ''AKRABALARI''tarafından hak ettiği ceza verilmez ise ''ADAM DEĞİLLER'' hem de nasıl ceza Kuzey Kore Lideri KİM YOUNG gibi hayvanları 60 gün aç bırakıp bir KOM de o caniyi de hayvanların yanına salacaksın ''VARSIN PARAMPARÇA''etsinler. Buna bu ceza bile az gelir.

8
1
yanıtYanıtla
Portokali:

Park sadece bahane işyerinde pompalının işi önceden tasarlanmış bir olay

8
0
yanıtYanıtla
salih:

turkiye deyil teksas oldu türkiye böyle kanunlar olursa normal.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title