Haberler

Pardon Bekâr Mısınız?  Güçlü Kadrosuyla Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

'Pardon Bekar Mısınız?' isimli 2 perdelik komedi oyunu, Aliağa Belediyesi'nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aliağalı tiyatro severler ile buluştu.

BİLİNDİK ÖYKÜ

Kiracı-ev sahibi ilişkisini alışılagelmedik bir üslupla anlatan 'Pardon Bekar Mısınız?' adlı oyun Aliağalı tiyatro severlerin beğenisine sunuldu. Bekara ve öğrencilere evini vermek istemeyen, versede kiracısının adeta burnundan getiren bazı ev sahiplerinin bilindik öyküsünü trajikomik bir şekilde ele alan oyun, tiyatro severlerden tam not aldı.

SÜMER TİLMAÇ ALKIŞLARLA YAD EDİLDİ

Oyunu sahneye koyan 'Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun kısa bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama veda eden Sümer Tilmaç'ın oynadığı son tiyatro olması geceye farklı bir anlam kazandırdı. 'Pardon Bekar Mısınız?' adlı oyun perdelerini Sümer Tilmaç'ın fotoğrafıyla açınca salonda duygulu anlar yaşandı. Aliağalılar Sümer Tilmaç'ı alkışlarıyla yad etti.

KAPALI GİŞE OYNADI

Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda kapalı gişe oynayan oyunu, amfi tiyatroyu tıklım tıklım dolduran tiyatro severlerin yanı sıra; geçtiğimiz günlerde çekimlerine Kuşadası'nda başlanan 'Avanak Dedektör' adlı sinema filminin birbirinden ünlü oyuncuları da izledi.

USTA USTALIĞINI BİR KEZ DAHA KANITLADI

İzleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşatan oyunda, yaklaşık 50 yılını oyunculuğa adayan duayen oyuncu Sinan Bengier, sahneye çıktığında seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Sevilen oyuncu Sinan Bengier, tavşan kıyafeti ile çıktığı sahnelerde sergilediği müthiş oyunculukla komedideki ustalığını bir kez daha gösterdi.

SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Aliağalı tiyatro severlere keyifli dakikalar yaşatan oyun, sürpriz bir doğum günü partisiyle sona erdi. Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun genç oyuncularından Şehmus Akbulut için sahnede sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyen rol arkadaşları önceden hazırladıkları ve mumlar ile süsledikleri doğum günü pastasını sahneye getirdi. Yanan mumları seyircilerin alkışları eşliğinde söndüren Akbulut, "Doğum günümün sahnede kutlanması benim için çok güzel bir anı hayatım boyunca unutamayacağım" dedi.

GECENİN ANISINA KYME TABAĞI

Oyunu tiyatro severler ile birlikte izleyen Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, gecenin sonunda sahneye gelerek oyuncuları tek tek tebrik etti. Oyunculara Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar adına teşekkür eden Kayhan, usta oyuncu Ahmet Çevik'e gecenin anısına Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.

ALİAĞA'YI VE ALİAĞALILARI SEVİYORUM

Oyun bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan duayen oyuncu Sinan Bengier, "Aliağa'ya ilk olarak 1972 yılında gelmiştim. Aliağa'ya her gelişimizde Aliağalılar tarafından çok güzel karşılandık. Tiyatro severlerden çok iyi tepkiler aldık. Aradan yıllar geçtikçe gördüm ki Aliağa kendi kendine tiyatro seyircisini oluşturdu. Oyunumuza gelenler, ertesi gün oyunumuza hiç gelmeyenleri de yanlarında getirmeye başladı. Bu şekilde Aliağa'da çok iyi bir tiyatro kültürü oluşmaya başladı. Özellikle bu yıl ramazan ayında yapılan tiyatro festivali Aliağa'da tiyatronun, sanatın daha da iyi yerlere gelmesini sağlayacaktır. Aliağa'yı ve Aliağalıları seviyorum" diyerek, kendilerini Aliağalı tiyatro severler ile buluşturan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür etti.

DEV KADRO

Mustafa Arıkoğlu'nun kaleme aldığı, Apo Kaya yönetmenliğini üstlendiği, müziklerini Aras Deniz Sipahi'nin koreografilerini ise Pınar Ataer hazırladığı oyunda; Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Ahmet Çevik, Dost Elver, Tuğba Özay, Aslı Omag, Ender Gülçiçek, Hakan Kutlay Kutlu, Şehmus Akbulut ve Yağız Şanal gibi sevilen oyuncular rol aldı.

PARDON BEKAR MISINIZ?

Usta oyuncu Ahmet Çevik'in kendi adını taşıyan tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunun konusu şöyle gelişiyor: Bekarlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin yeni kurbanları Damla ve Burcu olmuştur. Ev sahibi olmanın verdiği yetkilere dayanarak oluşturduğu yasalarıyla ve kendince yeniden yorumladığı "namus" kavramına olan derinden bağlılığıyla hayatı kiracılarına zehir eder. Ama kendisi için hazırlanmış ilahi tokattan habersizdir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aliağa Belediyesi Sinan Bengier Sümer Tilmaç Kuşadası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title