Haberler

Pamela Anderson Türkiye'ye Geldi

rk bir firmanın reklam filminde oynayan ünlü oyuncu ve model Pamela Anderson, Türk hayranları ile buluşmak üzere bugün Türkiye'ye geldi."Sahil Güvenlik" adlı dizi ile üne kavuşan 44 yaşındaki Anderson, yeteneklerini gösteren videolarını bir...

rk bir firmanın reklam filminde oynayan ünlü oyuncu ve model Pamela Anderson, Türk hayranları ile buluşmak üzere bugün Türkiye'ye geldi.

"Sahil Güvenlik" adlı dizi ile üne kavuşan 44 yaşındaki Anderson, yeteneklerini gösteren videolarını bir internet sitesine yükleyenler arasından belirleyeceği üç hayranıyla buluşacak. Atatürk Havalimanı'nda sempatik tavırları ile dikkat çeken Pamela ilerleyen yaşına rağmen güzelliği ile ilgi odağı oldu. Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile bugün saat 16: 30'da Los Angeles'tan İstanbul'a gelen Pamela Anderson, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde "primeclass" CIP Servis hostesleri tarafından

karşılandı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde ilerleyen yaşına rağmen güzelliği ile ilgi odağı olan Pamela sempatik tavırları ile de dikkat çekti. Gazetecilere Türkçe "Merhaba" diyen Anderson, "Burada olmaktan çok mutluyum.Türkiye'ye daha önce de gelmiştim. Ben vejetaryenim ve ülkenizde vejetaryen yemeklerinizin güzelliliğini biliyorum" dedi.

Firma yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan Pamela Anderson, daha sonra kendisine tahsis edilen özel aracıyla kalacağı otele gitti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamela Anderson Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title