Haberler

Özlen, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

9 gün sonra yaşamını yitiren sürücüsü Acil Tıp Teknisyeni (ATT) 32 yaşındaki Tuğba Özlen, son yolculuğuna uğurlandı.

Biga'nın İskele Beldesi İlkokulu'nda görevli sınıf öğretmeni Erkan Karameşe, geçen 20 Nisan'da saat 15.30 sıralarında memleketi olan Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne bağlı Çayır Köyü'ndeki bir yakının asker uğurlamasına katıldı.

Uğurlama sırasında öğretmen Karameşe'nin Tekirdağ'dan izne gelen yakını uzman çavuş 24 yaşındaki A.K. bir ara beylik tabancasını çıkarıp, havaya ateş açmaya başladı. Bu sırada seken kurşunlardan biri Karameşe'nin göğsüne isabet etti. Kanlar içinde kalan Karameşe, ambulansla Bigadiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buradaki ilk müdahalenin ardından Karameşenin, Acil Tıp Teknisyeni Tuğba Özlen'in kullandığı 10 HH 138 plakalı ambulansla Balıkesir'e sevkine karar verildi. Bigadiç Cevizli Mevkisi'ndeki Simav Çayı üzerindeki köprüye geldiklerinde Özlen'in kullandığı ambulans, karşıdan gelen Enes Deniz (22) yönetimindeki 10 P 7708 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, ambulanstaki yaralı öğretmen Karameşe yaşamını yitirirken, aracı kullanan Tuğba Özlen, Dr. İrfan Gürutku, hemşireler Kübra Ayvaz, Ayşe Öztürk, Erkan öğretmenin eşi Zühal Karameşe ve kamyon sürücüsü Enes Deniz yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yaralılardan ambulansı kullanan Acil Tıp Teknisyeni Özlen'in geçen çarşamba günü beyin ölümü gerçekleşti. Cihaza bağlı olarak yaşamını sürdüren Özlen, bu sabah doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

HASTANE BAHÇESİNDE TÖREN

6 Aylık Azra ve 9 yaşında Batuhan isminde iki çocuk annesi olan genç Özlen için, bugün hastane bahçesinde bir tören düzenlendi. Cenaze törenine Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, Balıkesir Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan, hastane yöneticileri ve personelİ, Özlen'in babası Sedat Aşık, kardeşi Ramazan Aşık, eşi Mahir Özlen ile yakınları katıldı.

Ramazan Aşık, törende ablasının tabutuna sarılıp, gözyaşı döktü. İmamın bir ambulansın megafonundan dua ettirip, helallik istemesinin ardından Özlen'in cenazesi daha önce kullandığı ambulanslardan birine omuzlarda taşınıp, Bigadiç'e bağlı Salmanlı Köyü'ne götürülerek, ikindi vakti burada kılına namazın ardından toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Aşık Balıkesir Sındırgı Bigadiç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title