Haberler

Adıyaman'da, Düşen Uçakta Ölen Pilotun Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Adıyaman'ın Besni ilçesine sabah saatlerinde eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilotun son görüntüleri ortaya çıktı. Son görüntülerinde pilotun "hoşçakal" ifadesi dikkat çekti.

Adıyaman'ın Besni ilçesine sabah saatlerinde eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilot Mehmet Önal'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Son görüntülerinde kursiyer pilotun "hoşçakal" ifadesi dikkat çekti.

"ADIYAMAN'A VE SANA SELAM EDİYORUM, HOŞÇAKAL"

Gaziantep'ten havalanan eğitim uçağı sabah saatlerinde Besni ilçesi 4. Etap TOKİ yakınlarına düşen ve uçak düşmeden uçaktan atlayarak hayatını kaybeden Kahramanmaraş doğumlu 40 yaşındaki Mehmet Önal'ın uçak içerisinde çekilmiş videosu ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Mehmet Önal'ın çekip bir arkadaşına yollamış olduğu videoda, "Adıyaman'a ve sana selam ediyorum, "hoşçakal" ifadelerini kullanması ise dikkatlerden kaçmadı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Düşen eğitim uçağıyla ilgili olarak çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Önal Adıyaman Besni 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

İSMİ YOK:

Pilot dediğin görünüşü biraz efendi olur bu pilotsa ben astronotum

10
50
yanıtYanıtla
.:

Ne adi aşağılık bir yorum bu lan. Senin o tipini beğenmediğin adam benim tanıdığım. O kadar efendi ve mütevazi bir insandı ki senin bu aşağılık yorumunu görseydi bile sana saygı duyardı.

yanıt22
yanıt4
Alper:

o nedemek oyle ya. . Adam elinde icki sisesi kufurlu konusur dersin efendi gorunuslu birisi degil diye. . ne terbiyesizligini gordun de boyle ahlaksiz bir yorum yapiyorsun.

yanıt4
yanıt3
ÖSTARANDSS:

AH ŞU HAVA OLSUN DİYE YAPILAN EYLEMLER YOKMU İŞTE BAZEN BÖYLE KÖTÜ SONUÇLANABİLİYOR NE GEREK VAR ŞU ARTİSLİĞE VİDEO ÇEKMELER FELAN İŞİNE ODAKLAN SEN MUHABİR DEĞİL PİLOTSUN

8
0
yanıtYanıtla
İsimsiz.:

Benim de çok sevdiğim,değer verdiğim bir melek gibi bir insandı. Tanımadan yorum yapmayın.

3
2
yanıtYanıtla
KOKO:

allah rahmet eylesin

4
0
yanıtYanıtla
ADA:

intiharmı etmiş yani

0
1
yanıtYanıtla
Palmiye:

Evet mümin idiyse yüksekten düşmüş şehittir. Allah şehitse şeffaetlerine cezbeylesin.

yanıt0
yanıt6
ÖSTARANDSS:

NE ALAKA ULAN HIYAR HER YÜKSEKTEN DÜŞEN ŞEHİTMİ SAYILIYOR DİNGİL

yanıt2
yanıt0
PALMİYE:

DİNGİL CEDDİNDİR.

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title