Haberler

Horoz, Tavuk Gibi Kuluçkaya Yattı

Güncelleme:

Aydın'ın merkez Efeler ilçesinde bir horozun tavuk gibi kuluçkaya yatması şaşkınlıkla karşılandı.

Aydın'ın merkez Efeler ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce hareketleri değişen ve sahibi tarafından sürekli kümeste yatarken bulunan horozun kuluçkaya yattığını görenler gözlerine inanamadı.

11 gündür horozun bir tavuk gibi kuluçkada olduğunu belirten horozun sahibi Mustafa Özgen, yarım asırdır horoz beslediğini, ilk defa bir horozun kuluçkaya yattığını gördüğünü söyledi.

ŞAŞTI KALDI

Bir şirketten emekli olan ve çocukluğundan bu yana tavuk ve horoz yetiştirdiğini belirten Mustafa Özgen, evinde baktığı bir horozun davranışlarında gariplik görünce horozu takip etmeye başladı. Sadece yem ve su ihtiyacı için kümesten dışarı çıkan ve bulunduğu kümese diğer kanatlıların girmesine izin vermeyen horozun tavuk gibi davrandığını gören Özgen, horozun kümesteki yumurtaları toplayıp kuluçkaya yattığını görünce gözlerine inanamadı.

"İLK DEFA BAŞIMIZA GELİYOR"

Yarım asırdır tavukların içinde olduğunu, daha önce tavuklara yardım eden ve civcivlere bakan horoz gördüğünü, ancak ilk defa tavuk gibi kuluçkaya yatan bir horoz gördüğünü belirten Özgen, "Bu horoz 10 gündür böyle yatıyor. Tavuk gibi. Ancak dışarı çıktığında yine tavuklara karşı horozluk yapıyor. Yaşım 58. 50 senedir tavuk horoz bakıyorum. İlk defa başımıza böyle bir şey geldi. Bu horoz bu şekilde 10 gündür kuluçkada. Bakalım bu yumurtalardan yavru çıkacak mı? Çıkarsa yavrulara bakabilecek mi? Çok merak ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özgen Aydın Yaşam Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 28 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

500

Yorumlar (73)

Ali ekberMobil-IOS:

Oylar HDP'ye

11
28
yanıtYanıtla
levent:

Bence horoz kılıbık karısının işini yapıyor. . .

27
1
yanıtYanıtla
mehmet:

hdpli dumurtaş mı bu

18
9
yanıtYanıtla
ŞİLANN:

EŞ ÇİNSEL İNSAN OLOYORDA EŞ ÇİNSELL HORAZ NİYE OLMASINN. . . EŞ CİNSEL HOROZ :))

21
4
yanıtYanıtla
CemoMobil-IOS:

Horuz travesti olmuş galiba

21
2
yanıtYanıtla
mehmet:

hdpli dumurtaş mı bu.

9
12
yanıtYanıtla
FATMA BERLIN IZMIRmobilWeb@haberler.com:

Insanlardada bazi Erkekler Kadin gibi Karisi dururken bebeginin altini aliyorlar temizlik yapiyorlar buda kilibik sogan Erkegi Horoz

11
10
yanıtYanıtla
#yumurtlamakbizimdehakkımızmobilWeb@haberler.com:

Bütün horozlar kardeştir. İmsak vaktinde artık ötmeyeceğiz. 1 horoza 1 tavuk. Tavuklar bize emanet değil. Oylar hdp ye.

6
15
yanıtYanıtla
MURAT:

Devir değişti horoz ne yapsın :)

18
2
yanıtYanıtla
maytap:

Horoziye,

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title