Haberler

Otomobil, Tır'a Arkadan Çarptı: 2 Ölü

ANKARA'nın Elmadağ ilçesi yakınlarında kontrolden çıkan otomobil, TIR'a arkadan çarptı.

ANKARA'nın Elmadağ ilçesi yakınlarında kontrolden çıkan otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile birlikte 2 kişi olay yerinde can verdi.

Ankara'dan Elmadağ İlçesine gitmekte olan Yasin Elbas yönetimindeki 06 APN 24 plakalı otomobil, bu sabah Hasanoğlan Köprüsü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, adı öğrenilemeyen 41 VP 435 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 25 yaşındaki sürücü 26 yaşındaki Yasin Elbas ile yanında bulunan 25 yaşındaki Mehmet Ortaburun, kaza yerinde hayatlarını kaybettiler.

Kazada can verenlerin bekar olduğu öğrenilirken, cenazeleri Elmadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Yasin Elbas'ın Elmadağ Devlet Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Gerekli işlemlerin ardından Yasin Elbas Hasanoğlan Mahallesi'nde, Mehmet Ortaburun ise Elmadağ İlçesinde göz yaşları arasında toprağa verildi.

- Elmadağankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasanoğlan Elmadağ 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title