Haberler

Osmangazi'de Uluslararası Konser Coşkusu Yaşandı

Osmangazi Belediyesi'nin Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile birlikte düzenlediği Uluslararası Bakır Çalgılar Çalıştayı kapsamında 'Bakır Çalgılar Beşlisi' konseri dinleyenlere müzik şöleni yaşattı.

Bursa'da ilk kez düzenlenen 'Uluslararası Bakır Çalgılar Çalıştayı, Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Bakır Çalgılar Beşlisi' konseriyle bakır çalgılara gönül veren uluslararası alanda duayen sanatçılarla sanat ve müzik severleri bir araya getirdi. Konsere; Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, Uludağ Üniversitesi Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. İsmail Göğüş ve müzikseverler katıldı.

Duayen sanatçılar trombette Julian Lupu, trombonda Renato Lupo, Peter Korner, Jamie Williams, kornoda Cem Akçora ve tubada Noriyoshi Murakami sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Programda, dünyaca ünlü klasiklerin yanında; Aşık Veysel Şatıroğlu'nun 'Uzun İnce Bir Yoldayım' anonim türkü 'Çayeli'nden Öteye' gibi ünlü eserler, sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı. Yaklaşık 1 saat süren konser sonunda Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak sanatçılara çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ördekli Kültür Merkezi Osmangazi Belediyesi Uludağ Üniversitesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title