Haberler

Osman Yağmurdereli 55 Yaşında Hayatını Kaybetti

AKP İstanbul Milletvekili ve yapımcı, 55 yaşındaki Osman Gazi Yağmurdereli, dün gece tedavi gördüğü Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

AKP İstanbul Milletvekili ve yapımcı, 55 yaşındaki Osman Gazi Yağmurdereli, dün gece tedavi gördüğü Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Bir süredir rahatsız olan Osman Gazi Yağmurdereli, 11 Temmuz'dan bu yana safra yollarındaki enfeksiyon nedeniyle Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Yağmurdereli, 31 Temmuz'da gece 01.00 sularında enfeksiyona bağlı solunum sıkıntısı sorunuyla karşılaşmış, saat 05:30'da ise yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Yaşam destek ünitesine bağlı olarak tutulan ve durumu ciddileştiği için uyutulduğu öğrenilen Yağmurdereli'nin saat 02.00 sıralarında kalp durması gelişti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Yağmurdereli saat 02.25 sıralarında vefat etti.

Osman Yağmurdereli'nin vefatının duyulması üzerine, ailesi, yakınları ve sanatçı dostları hastaneye geldi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı da hastaneye gelerek, Yağmurdereli'nin yakınlarına baş sağlığı diledi.

Bakan Yazıcı, kısa bir süre hastanede kaldıktan sonra çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hayat dolu bir arkadaşımızdı, sanat dünyası ve yeni atıldığı siyaset dünyasının acı bir kaybıdır. Allah gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun, Türkiye'nin başı sağolsun" diye konuştu. (ANKA)

(GA/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title