Haberler

Osman Ören Avukatlar Günü Mesajı

Güncelleme:

Siirt Milletvekili Osman Ören Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Kişisel haklarımızın muhafazasında önemli görevler üstlenen, vekilimiz olan Avukatlarımız; hukukun egemenliğinin oluşturulması noktasında büyük gayret göstermektedirler.

Doğru, etkin ve hızlı çalışan bir hukuk sistemine olan ihtiyaç, Ülkemizde yaşanan son olaylarla birlikte kendini iyice belli etmiştir. Özellikle devlet içinde devlet olma çabası içinde olan malum kesimler nedeniyle Hukuk sistemimiz yara almıştır.

Malum yapıların millete karşı mücadelelerine hukuki kılıflar uydurduklarını milletimiz net olarak görmüştür.

Yeni Türkiye ; tüm bu hukuk kılıfı giydirilen gayri meşru girişimlerin def edildiği, adil bir düzenin sağlandığı, vatandaşlarımızın çok daha özgür ve mutlu oldukları bir Türkiye olacaktır.

Bunun için en kısa sürede tüm kesimleri kucaklayan, hem içeriği hem de oluşma süreciyle tüm dünyada örnek gösterilecek bir adalet düzeni oluşturabilecek gücümüz ve vicdanımızın olduğunu unutmamamız gerekmektedir ve AK Parti kadroları olarak bunu da yapabilecek güçte olduğumuzu herkes görecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm avukatlarımızın Avukatlar Gününü tebrik ediyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avukatlar Günü Osman Ören Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title