Haberler

Orman'dan Şok İddia Yönetim Kurulu Listesindeki İsimlere Baskı Yapılıyor Orman'dan Şok İddia...

Beşiktaş'ın 16 Haziran'da yapılacak genel kurulu öncesi Manisa'daki delegelerle bir araya gelen Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu listesindeki isimlere baskı yapıldığını iddia etti.

Beşiktaş'ın 16 Haziran'da yapılacak genel kurulu öncesi Manisa'daki delegelerle bir araya gelen Başkan Fikret Orman, yönetim kurulu listesindeki isimlere baskı yapıldığını iddia etti. Ufuk Mangal'da düzenlenen yemeğe Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp de katıldı.

Delegelere yönelik konuşmasında yönetimine baskı kurulmaya çalışıldığını söyleyen Orman, Mevcut yönetimdeki isimlere, Yönetime girmeyin deniliyor. Bu ahlaksızlık. Biz Beşiktaş'ı kimseye zarar vermeden yönetmeye çalışıyoruz dedi. Kongrede Serdar Adalı'yla yarışacak Orman baskı iddialarıyla ilgili isim vermedi.

Borç yüküyle boğuşan siyah beyazlılarda görevde olduğu tek sezonda sıkıntıların çözüme ulaşmadığını da belirten Orman, Önümüzde borç yapılanması için 3 önemli yıl daha var. Özellikle gelecek sezon çok kritik. Herşeyimi Beşiktaş'a adadım. Son 10 aydır haftasonları dahil dinlenmedim. Geride kalan yönetim sürecimde namuslu, dürüst ve harama el uzatmadan çalıştık. Daha yapacak çok işimiz var. Hızlı çalışmamız şart diye konuştu. Populist yaklaşımların kulübün borçlanmasına sebep olduğunu belirten Orman, Yeni tüzükle artık borçlanma olmayacak. Borçlanma yetkisi genel kurulda alınacak dedi.

ÇARŞI RENK KATTI

Başkan Fikret Orman, Taksim Gezi Parkı Eylemi'nin sembollerinden olan taraftar grubu Çarşı'nın protestolara renk kattığını söyledi. Çarşı'nın sempati oluşturduğunu belirten Orman, Artık Fenarbahçeli ve Galatasaraylılar bile Beşiktaşlı oldu. Ama biz spor kulübüyüz. Siyasi olaylar bizim işimiz değil. Üyelerimiz yönetimimizi siyaset yapmamız için değil sportif başarı için seçti. Bu nedenle Gezi Eylemi'yle ilgili kişisel yorum yapmam yanlış şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Serdar Adalı Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title