Haberler

Orhaneli Belediyesi Camilerde Temizlik İçin Özel Ekip Oluşturdu

Güncelleme:

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde belediye tarafından camilerde düzenli temizlik yapılması amacıyla özel ekip oluşturuldu. Orhaneli Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, ilçe genelindeki bütün camiler periyodik olarak detaylı şekilde temizlenecek. Cami Temizlik Ekibi, ibadethanelerin halı ve kilimlerini yıkayacak.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde belediye tarafından camilerde düzenli temizlik yapılması amacıyla özel ekip oluşturuldu.

Orhaneli Belediyesinin hayata geçirdiği projeyle, ilçe genelindeki bütün camiler kurulan temizlik ekibi tarafından periyodik olarak detaylı şekilde temizlenecek.

Halkın daha temiz ve huzurlu şekilde ibadet yapması için yürütülen çalışma kapsamında görevli personel, program dahilinde ibadethanelerin halı ve kilimlerini yıkayacak.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, yaptığı açıklamada, "Temizlik imandan gelir." düsturuyla çalışma başlattıklarını belirterek, "İlçemizde bulunan bütün camilerimizi hemşehrilerimizin daha hijyenik ve temiz bir ortamda ibadet yapabilmesi için düzenli olarak temizleyeceğimiz Cami Temizlik Ekibimizi kurarak makine kullanım eğitimi verdik." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Orhaneli Bursa Cami Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title