Haberler

Organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman Kocaeli'de defnedildi

Güncelleme:

İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Erkan Özerman'ın cenazesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde defnedildi. Özerman için Uzuntarla Merkez Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman'ın cenazesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde defnedildi.

Özerman için çocukluğunun geçtiği Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Uzuntarla Mahallesi'ndeki evin önünde helallik alındıktan sonra Uzuntarla Merkez Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Burada kardeşleri Nurkan Özerman Tekelioğlu ve Mehmet Özerman ile diğer yakınları taziyeleri kabul etti.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Özerman'ın cenazesi, kılınan namazın ardından burada toprağa verildi.

Kuzeni Mehdi Nüzhet Çetinbaş, gazetecilere, Özerman'a son görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Özerman'ın çocukluğunun Uzuntarla'da geçtiğini aktaran Çetinbaş, "Köye çok bağlıydı. Bayramlarda, boş vakitlerinde sürekli buralarda bulundu, buraları hiç unutmadı. Vefat ettiğinde köyünde gömülmek istediği için biz de son vazifemizi yerine getirdik. Babasının mezarına gömülmek istedi. Biz de vasiyetini yerine getirdik." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kanser Tedavisi Erkan Özerman Uzuntarla İstanbul Kocaeli Tören Sanat Kültür Hastane Ölüm İstanbul Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title